Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ο Άκης το παλληκάρι και αυτοί που...
δεν γνώριζαν τίποτα

για να καθαρίσετε την οθόνη,φτύστε και
σκουπίστε με χαρτί υγείας. ΕΔΩ



Εκείνοι που δεν ......γνώριζαν τίποτα, αποφάσισαν την αναστολή του μέλους του κόμματος, του υψηλόβαθμου μέχρι λίγο καιρό πριν, του Άκη Τσοχατζοπουλου. Έτσι και αλλιώς είναι αδίστακτοι. Εδώ παίρνουν αποφάσεις που καταδικάζουν έναν ολόκληρο λαό στην ανέχεια, στην εξαθλίωση, προκειμένου να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των αφεντάδων τους. Θα δειλιάσουν να θυσιάσουν και κάποιους δικούς τους, προκειμένου να πείσουν για το δίκιο των προθέσεών τους; Είναι πάντως απίστευτο, το με πόση αναίδεια, ξεδιαντροπιά,με πόσο θράσος βγαίνουν να καταγγείλουν τις σε βάρος τους...." επιβουλές".Έτσι συντετριμμένος βγήκε και ο Άκης "Ο ΩΡΑΊΟΣ ΜΠΡΟΥΜΕΛ " που κάθε χρόνο στα γενέθλιά του, έστελνε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην μάνα του. Ο Άκης που το ΄68 γνωρίζεται με τον Αντρέα Παπανδρέου και το ΄70 γίνεται μέλος του ΠΑ Κ. Ο Άκης που θήτευσε Υπουργός Δημοσίων έργων,Υπουργός Προεδρίας της κυβερνήσεως, εσωτερικών,Μεταφορών και Επικοινωνίας, Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης , Ανάπτυξης, Αναπληρωτής πρωθυπουργός,..... Μέχρι το 2007 που δεν εξελέγη στις εκλογές. Ηπήρξε από τα ηγετικά στελέχη της Κυβέρνησης και του Κινήματος, κανείς δεν ήξερε τίποτα, κανείς δεν υποψιάστηκε τίποτα. Κανέναν δεν προβλημάτισε η απόκτηση μεγάλης περιουσίας, ποτέ δεν έγινε κανένας έλεγχος , τίποτα. Και σήμερα εμβρόντητοι κοιτούν και δεν "πιστεύουν" αυτό που βλέπουν και ακούν και ο Άκης βγαίνει συντετριμμένος δεν ....πιστεύει αυτό που ζει δεν μπορεί να κατανοήσει την σε..........βάρος του αδικία,την επίθεση που δέχεται και που σκοπό έχει την προσωπική του εξόντωση πολιτική, ηθική και γιατί όχι, σε βάρος της ίδιας του της ζωής. Που να το φανταστεί ο Άνθρωπος, ο ηθικά άμεμπτος, αυτός που θυσιάστηκε για το Κίνημα, για την Πατρίδα, που έδωσε την ζωή του για τα ιδανικά του.... Σοσιαλισμού, ο Άκης το παληκάρι που χόρευε τόσο αντρίκια το ζεϊμπέκικο. Που το μόνο έξοδο που επέτρεψε στον εαυτό του ήταν ένας γάμος στον Παρίσι,μια Τζάγκουαρ, παραμονή και δεξίωση στο Φορ Σιζον, μερικά διαμερίσματα, κάποια αγροτεμάχια σε στρέμματα......εξοχικά...... Διάφανος ο τρόπος ζωής του. Δεν έχει να ντρέπεται για τίποτα. Σάματις έχουν τσίπα; Και όλοι τούτοι οι αδιάφθοροι δεν πήραν...Χαμπάρι ! ! Τώρα θα μου πεις, ότι για χρόνια ολόκληρα τον ψήφιζαν. Ήταν αυτός που εκλέγονταν, με τους ποιο πολλούς σταυρούς . Ε καλά μην μου ανοίγεις τώρα το στόμα, άστο να πάει καλύτερα. Ξέρεις τι σκέφτηκα τώρα; Την μέρα που ο Γιωργάκη ς (γιατί να μου το θυμόσαστε Γιωργάκης θα γίνει πάλι) θα ψάχνει ελικόπτερο.
Και με την ευκαίρία βρε παιδιά το "θείον βρέφος" τι κάνει ; Ξέρει κανείς τίποτα ;

3 σχόλια:

Coffeemug είπε...

Δεν ξέρω αν με ξαφνιάζει κάτι πια. Τέτοιου είδους δηλαδή. Κλεψιά κατάφορη. Περιμένω την τιμωρία. (που δεν θα έρθει ποτέ). Η διαγραφή; Ας γελάσω ΧΑΧΑ

blackbedlam είπε...

Καλώς σε βρίσκω Coffeemug.Ποιος να τιμωρήσει ποιόν;Δεν έχεις ακούσει που λένε"Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει" Ακριβώς έτσι.Οι μόνοι που θα μπορούσαν αν ήθελαν βέβαια, θα ήταν τα θύματα της ληστείας. Αλλά φαίνεται ότι μας έχουν "επεξεργαστεί " έτσι που είμαστε ακίνδυνοι, παθητικοί παρατηρητές,με τις ανοχές και την ανασφάλειά μας,με την χαμηλή αυτοεκτίμηση.
Η μεγαλύτερη τους επιτυχία είναι που μπόρεσαν και μας κρατούν ουδέτερους. Εγώ πάντως νομίζω ότι αυτό που προέχει είναι να αποφασίσει κανείς με ποιόν θα πάει και ποιόν θα αφήσει.
Υ.Γ Με βάση τα συμφέροντά του, σαν τάξη εννοώ φυσικά. Σε χαιρετώ θα σου΄ρθω καμιά βόλτα...βάλε καφεδάκι.

Triton είπε...

Το άτομο δεν έχει υπηρετήσει στον ελλ.στρατό και έγινε υπουργός εθνικής άμυνας!Τον είχανε καλομάθει!Κακώς του τραβάνε τ'αυτί!Γέρος σκύλος μπορεί να μάθει νέα κόλπα?Άδικά το βασανίζουν το γεροντοπαλλήκαρο!Καλά λένε πως τα στερνά νικούν τα πρώτα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...