Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Προσπάθεια να τα ξαναβρούν
Τσίπρας και Κουβέλης




κλεμένη από το τρελλό κουνέλι με τίτλο "ο Κουβέλης ,λίγο πριν τα σπάσουν με τον Τσίπρα"
Λίγα λεπτά πριν στη εκπομπή του Χατζηνικολάου, ο κ. Παπαδημούλης είπε ότι μετά από πάρα πολλά μηνύματα από την "βάση"που ζητά να παραμείνει ο ΣΥΝ ενωμένος και κάτω από τις σημερινές δύσκολες συγκυρίες που περνάει η χώρα, ο κ. Κουβελής και ο κ. Τσίπρας σε μία ύστατη προσπάθεια συνομιλούν μήπως και αποτραπεί τελικά η διάσπαση του ΣΥΝ. Βεβαίως καθώς είπε θα μπει το θέμα με ποιους από τον Σύριζα δεν μπορεί να συνυπάρχει η ομάδα που αποχώρησε από το Συνέδριο και ακόμη η συζήτηση αυτή γίνετε για να προληφθεί οποιαδήποτε πρωτοβουλία του κ. Κουβέλη . Προφανώς εννοούσε την πρωτοβουλία για την δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης.

2 σχόλια:

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Δε γαμιούνται και αυτοί! Στην κρισιμότερη περίοδο της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, αυτοί βρήκαν να διαλυθούν!

Τυχαίο? Δυστυχώς, όχι!

blackbedlam είπε...

Πολεμάμε να μην αφήσουμε την απόγνωση να στήσει το τσαντίρι της μες΄τα μυαλά μας.Κόλαση,κόλαση σου λέω.Οι από δω διαλύονται,οι από κει κοιμούνται,οι διασκορπισμένοι ψάχνονται και όλοι όσοι επιβουλεύονται την ζωή μας συνεχίζουν ανενόχλητοι το ρόλο τους υπηρετώντας με συνέπεια τους αφεντάδες τους.
Ας αρχίσουμε να ρίχνουμε ιδέες για το πως μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Δεν πρωτοτυπώ βέβαια αλλά λέω καιρός να οργανώσουμε την δράση μας.Όπου μπορούμε αρκεί να βρεθούμε να ανταλλάξουμε απόψεις, να συνθέσουμε διαφορετικές αντιλήψεις, να μην σταθούμε σε αποκλεισμούς, να μιλήσουμε με κόσμο. Δεν ξέρω, αρκεί να κάνουμε κάτι, να αντιδράσουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...