Κυριακή 27 Ιουνίου 2010


Όλοι στις 29/6 στο ΣΎΝΤΑΓΜΑ
να στηρίξουμε
την εργώδη προσπάθεια του
Πρωθυπουργού μας
και της κυβέρνησής μας!




"Καταβάλουμε μία Εργώδη,υπεράνθρωπη προσπάθεια,για να ξαναχτίσουμε την αξιοπιστία της χώρας μας και το κάνουμε όλοι στην κυβέρνηση και στην κοινοβουλευτική ομάδα. Και εσείς τα καταστρέφεται με τον ποιο ανεύθυνο τρόπο. Περιφρονείται με τον ποιο αντιδημοκρατικό τρόπο τις προσπάθειες του Ελληνικού λαού και το βαφτίζεται αυτό αριστερό,προοδευτικό, κομμουνιστικό; Σε κάθε περίπτωση,για το ΠΑΣΟΚ προτεραιότητα είναι: Η προστασία της Ελλάδας και της Ελληνικής Οικονομίας. Είναι σεβαστή η επιλογή σας να θέλετε να γκρεμίσετε τον Καπιταλισμό, αλλά δεν θα τον γκρεμίσετε γκρεμίζοντας την Ελλάδα. Σας ζητώ άμεσα να σταματήσετε όλα όσα διασύρουν τηνχώρα και υπονομεύουν τις ευκαιρίες ανάπτυξης και ευημερίας για τον εργαζόμενο Έλληνα και Ελληνίδα"

Αυτά είπε με σθεναρό και αποφασιστικό τρόπο, ο Πρωθυπουργός μας στην κυρία Παπαρήγα και στους απεργούς και όλους τους διαδηλωτές που κυβερνούν αυτή την χώρα και την έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση και στο χείλος του γκρεμού.
Η αποφασιστικότητα του Πρωθυπουργού μας, μας γεμίζει υπερηφάνεια και αισιοδοξία για το μέλλον μας . Οφείλουμε να συμφωνήσουμε με τον Πρωθυπουργού μας. Εργώδη και υπεράνθρωπη προσπάθεια καταβάλουν να ξαναχτίσουν την αξιοπιστία της χώρας. Ποιος μπορεί να αμφιβάλει γι΄αυτό; Πρέπει οπωσδήποτε να αποκατασταθεί η αξιοπιστία μας απέναντι στους κ.κ Μέρκελ,Σόϊμπλε,Ολι Ρεν,στον Στρός Καν,στον Ρόμπερτ Ζέλικ,στον Τζορτζ Οσμπρον και σε όλους τους κυρίους του ΔΝΤ που κόπτονται για την πρόοδο της δικιάς μας Πατρίδας. Ποιος έχει αντίρρηση; "Περιφρονείται με τον ποιο αντιδημοκρατικό τρόπο τις προσπάθειες του Ελληνικού λαού....."
Ο Πρωθυπουργός μας και σύσσωμη η κυβέρνησή μας, παρακολουθούν και ξέρουν, όταν μας βλέπουν εκεί στη πλατεία στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ,όταν βλέπουν να βουλιάζει ολόκληρη η Αθήνα,καταλαβαίνουν ότι τους επευφημούμαι ,ότι επιβραβεύουμαι τις Εργώδης προσπάθειές και το Εθνοσωτήριον έργο τους. Και το ΠΑΣΟΚ άλλωστε έχει προτεραιότητες και η πρώτη του προτεραιότητα δεν είναι άλλη από την προστασία της Ελλάδας και της Ελληνικής Οικονομίας. Αυτό και αν το καταλαβαίνουμε! Γιατί δηλαδή νομίζουμε ότι παίρνονται όλα αυτά τα μέτρα προστασίας των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Γιατί όταν κόβουν τον 13 και τον 14; Το κάνουν για να μην κοπούν οι συντάξεις. Άλλωστε ο Έλληνας εργαζόμενος γνωρίζει πως τα χρήματα που του παρακρατούσαν τόσα χρόνια θα πάνε για καλό σκοπό. Για την σωτηρία της πατρίδας! Για την σωτηρία της Ελλάδας και οι φίλοι της πατρίδας μας .Η Herald Tribun συνιστούσε στους Έλληνες, ότι μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα νησιά μας,τις ηλιόλουστες παραλίες μας,τα λιμάνια μας, βρε αδερφέ, μήπως δεν έχουμε τόσα πολλά,μην είμαστε και ταμαχιάρηδες. Μας συνιστούσε λοιπόν να σκεφτούμε μια μακροπρόθεσμη ενοικίαση. Γιατί όχι, για την σωτηρία της πατρίδας. Αλλά και η Gardian συνεισέφερε με την άποψή της και την γνώση της, γιατί κάτι ξέρει όταν λέει, ότι η Ελλάδα σε μια απέλπιδα προσπάθεια θα"διευκολύνει κάποιους διάσημους και οικονομικά εύρωστους, να ικανοποιήσουν τα όνειρά τους, νοικιάζοντας τους κάποια νησιά ή και περιοχές νησιωτικές,για να απεμπλακεί από το δημόσιο χρέος της,η Πατρίδα μας
.
Για ποιον τα κάνουν όλα αυτά βρε; Ε ; Για ποιον προσπαθούν με τις αποφάσεις τους, για το συνταξιοδοτικό,για την εργασία των ανηλίκων, πως θα μάθουν στη δουλειά τα τεμπελόσκυλά μας ; Ε; Για το ασφαλιστικό,τα εργασιακά δικαιώματα,τις γυναίκες,............ Και μετά από τόσους και τέτοιους αγώνες, μετά από τόσες και τέτοιες αποφάσεις....μέχρι και τον Άκη δώσανε ρε. Ποιος να αμφισβητήσει τα ΣοσιαλιστΡικα οράματα του Γεωργίου Α . Παπανδρέου του νεότερου;
Γι΄αυτό σας λέω:
ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 11 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ "ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ" ΤΗΝ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ!
ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ "ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΜΕ" ΤΙΣ "ΕΡΓΩΔΗΣ" ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ!
ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ!
ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
, ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝ, ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.
ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ, ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ
ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ( Βρε αχάριστοι, που θα δουλεύεται αν δεν υπάρχουν αφεντικά να σας δίνουν δουλειά;)
ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

18 σχόλια:

dimitris είπε...

Οταν λεει εργωδη προσπαθεια ποσο εργωδη την εννοει? Γιατι εκτος τις βολτες που κανει [πληρωνουν τα κοροιδα] ανα την υφηλιο, το ''χρεος'' αυξανει με κατι ξεχασμενα που προσθετουν, 3 νοσοκομεια, κατι κοινωφελεις οργανισμους...Πολυ δουλεια και μολις χθες-προχθες τα προσεξαν οι ανθρωποι. Αν δεν εχει ιδρωσει ο ανθρωπος για την φαμιλια του, αν δεν εχει κανει την βασικη του εκπαιδευση στο ταμειο ανεργιας, αν δεν εχει πεταχτει μεσα στον υπνο του, για το τι του ξημερωνει αυριο, αν δεν εχει κατσει σε ουρα νοσοκομειου με εκτακτο περιστατικο συγγενη σε εφημερια, αν δεν μπορει να τα φερει βολτα με τους μισθους και τις συνταξεις που παιρνουν τωρα, εργαζομενοι και συνταξιουχοι, σκεψου τι θα γινει δηλαδη ''αυριο'', αν,αν,αν, ναι τοτε οταν μαζευεται, το τσιρκο που λεγεται υπουργικο συμβουλιο και πινει τους καφεδες του και τους χυμους του, σχεδιαζοντας το απολυτο τιποτα για την αναπτυξη της χωρας, βεβαιως αυτο λεγεται εργωδης υπερπροσπαθεια κατανοησης της αγωνιας επιβιωσης εκκατομυριων Ελληνων, οσο εργωδης και αν ειναι, οταν δεν εχεις βιωσει, την ανεχεια, την υπερεκμεταλευση, τον φοβο του αυριο, προσπαθεια μενει, ποσο συμπονετικος ειναι ο γιωργης ο παπανδρεου, με τους υπηκοους του. Καλα ταξιδια προεδρε.

Peirates tou oneirou είπε...

Η Χούντα του Γιωργάκη αρχίζει και επιτίθεται, πλέον, ανοικτά σε όποιον δεν είναι μαζί τους.

Βέβαια το φαινόμενο δεν είναι τωρινό. Απλά σήμερα γίνεται απροκάλυπτα τόσο από τη μιντιακή Χούντα όσο και τις φασιστικές ναυαρχίδες του σοσιαληστρικού κινήματος.

Δε νομίζω ότι η νεότερη ιστορία της χώρας γνωρισε χειρότερο φασισμό από την πτώση της Χούντας και έπειτα.

logia είπε...

έχω ώρα τώρα που περπατάω τα μονοπάτια σου,

έστω και καθυστερημένα κατά δυο μήνες
σου εύχομαι
καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Βάσσια είπε...

Σε απλά ελληνικά και λακωνικά, δεν είμαστε εμείς που διασύρουμε την Ελλάδα και την κατασρέφουμε.

Γι αυτό και δεν φοβόμαστε στις 29/6.

Καλησπέρα
:-)

blackbedlam είπε...

Δημήτρη καλησπέρα σου. Όλες μας οι αισθήσεις σε εγρήγορση.Δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα είναι ικανοί για όλα. Και η "ΖΑΧΑΡΙ" πουλιέται ελεύθερα.Εσύ θα θυμάσαι.Όλοι μαζί, μας πρέπει σαν μια γροθιά.Οι μέρες μας και οι νύχτες μας είναι γκαστρωμένες Δημήτρη μου.Καλό σου βράδυ.

blackbedlam είπε...

Αυτό είναι ένα σχόλιο του Τέλλογλου, σε απάντηση δεκάδων καταδικαστικών σχολίων που δέχθηκε για άρθρο του, που αναρτήθηκε στις 28/4.
Τυχαία τα όσα λέει;Τα παραθέτω αυτούσια.
Γι΄αυτό φωνάζω "ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΙΣ
ΑΛΥΣΙΔΕΣ"
Νέο σχόλιο
28/4/2010 10:20:31 πμ
Τάσος Τέλλογλου
Κατ αρχήν γραφω "βασικό κορμό" το ΠΑΣΟΚ , αρα δέν θα είναι μόνο ΠΑΣΟΚ .Το ΠΑΣΟΚ ψηφίστηκε τον Οκτώβριο για να εφαρμόσει μία αλλη πολιτική απο αυτή που τώρα χρειάζεται ο τόπος .Το ΠΑΣΟΚ δέν διαθέτει δημοκρατική νομιμοποίηση για τα μέτρα που θα ανακοινωθούν τα επόμενα 24ωρα .Να κάνουμε εκλογές;Δέν είμαστε αυτόχειρες .Αρα τι μένει; Μία κυβέρνηση σαν και εκείνη του Κωνσταντίνου Καραμανλή τον Ιούλιο του 1974 , απο όλους τους πολιτκούς χώρους .Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να εχει εκτακτες εξουσίες ,για να το πώ πιο απλά η χώρα είναι σε κατάσταση εκτακτης ανάγκης χωρίς δικτατορία αλλά ορισμένα αρθρα του συνταγματος πρέπει να βγούν "εκτός" η να ερμηνευτούν ανάλογα. Εκδηλώσεις σαν κι εκείνες του ΠΑΜΕ στον Πειραιά πρέπει να δίνεται η δυνατότητα κηρύσσονται αμέσως παράνομες με διαδικασίες αυτοφώρου , πρέπει να περιοριστεί το δικαίωμα της απεργίας αλλά και της διαμαρτυρίας σε ευαίσθητους τομείς(πχ πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας ,απεργία εκπαιδευτικών μέσα στις εξετάσεις )Στο Βέλγιο πρίν μερικά χρόνια μία τετοια κυβέρνηση συναπισμού προχώρησε σε αναστολή ορισμένων συνταγματικών διατάξεων για ενα διάστημα . Ο κ Παπανδρέου είναι ακατάλληλος για να ηγηθεί μιας τετοιας κυβέρνησης "εθνικής ανάγκης" ,λμπορεί να είναι αντιπρόεδρος της και υπουργός των Εξωτερικών αλλά επικεφαλής πρέπει να είναι κάποιος που να μην διστάζει μπροστά σε οποιο κόστος . Η μόνη προυπόθεση που θέτει η κοινωνία είναι να μοιραστεί το βάρος δίκαια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Έλληνας "εργαζόμενος", τουλάχιστον ένα εκατομμύριο από αυτούς, εργάζεται λιγότερο-έως πολύ λιγότερο- από 200 ημέρες τον χρόνο.
Μέσο όρο 3,7 μέρες την εβδομάδα.
Συνήθως οι κινητοποιήσεις όλων αυτών σταματούν μόλις εγκριθεί ένα ακόμη επίδομα.
(ιστορικά αυτό στην Ελλάδα ισχύει στο 100% των περιπτώσεων)
Εύχομαι οι χαραμοφάηδες "υπήκοοι" να πάρουν το επίδομα και να συνταξιοδοτηθούν στα 18.
Εμείς οι υπόλοιποι μισθωτοί σκλάβοι στον σβέρκο των οποίων έχουν καθίσει τι να κάνουμε, να πάμε κι να υποστηρίξουμε το επίδομα των χαραμοφάηδων που βγαίνει σε βάρος μας?
Λέω όχι. Πιστεύω ότι θα πρέπει να επαναστατήσουμε να καταργήσουμε την μονιμότητα και κάθε δημόσια σύμβαση να εξορίσουμε το τεμπελαριό στην Γερμανία...

Τα κύματα του Αιγαίου είπε...

Ανοιχτή επιστολή προς τους έλληνες βουλευτές

Στη μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν

Η ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ


Πρόσεξε Φαλίνε τι θα πεις και

συμβούλεψέ μας ό,τι νομίζεις εσύ

ότι είναι έντιμο και ωφέλιμο

και ό,τι

θα αποφέρει τιμή σε σένα στο μέλλον

όταν θα λέγεται πως κάποιος Φαλίνος

σταλμένος από το Μεγάλο Βασιλέα

να διατάξει τους Έλληνες να παραδοθούν,

τους συνεβούλευσε, αφού ζήτησαν τη γνώμη του,

τα εξής.

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι όποια συμβουλή

κι άν μας δώσεις θα γίνει γνωστή στην Ελλάδα.



Απάντηση του Σπαρτιάτη στρατηγού Κλέαρχου

στον Έλληνα απεσταλμένο του Αρταξέρξη.

Κύρου Ανάβασις





Καθιστούμε γνωστό στους 300 βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, προειδοποιούμε ξεχωριστά καθέναν από αυτούς ότι όποιος ψηφίσει υπέρ του νέου νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό προχωρώντας έτσι στο γενικό ξεχαρβάλωμα της χώρας και πλήττοντας κάθε έννοια πατρίδας, προσθέτει τ' όνομά του σ' ένα κατάλογο ντροπής.

Επειδή η ευτυχία της πατρίδας είναι έργο όλων και όχι μόνο 300 εκλεγμένων, εμείς, πολίτες αυτής της χώρας, θα φροντίσουμε:

1. Να τελειώσει το πολιτικό τους μέλλον εδώ.

2. Να γραφτεί το όνομά τους με Μαύρα γράμματα στη σύγχρονη Ελληνική Ιστορία.

Η περίοδος της ανοχής, η περίοδος της κατάπληξης και της απορίας έχει τελειώσει. Ο λαός έχει τη δυνατότητα να απαντήσει. Θα βρει τον τρόπο να επιβάλλει τη δημοκρατία. Θα υπάρξει σαν ενιαία βούληση. Θα αποδώσει τιμή σε αυτούς που παραστάθηκαν σε κρίσιμες στιγμές. Η χώρα αυτή είναι πολύ παλιά για να καταργηθεί εδώ.

A Walk To Remember είπε...

Ομολογω πως φοβαμαι λίγο...Την τελευταια φορα οι μπατσοι μας κανονισαν για τα καλα...ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΟΜΩΣ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

logia είπε...

Προς Ανώνυμο
Ο Έλληνας εργαζόμενος δεν είναι μόνο το ένα εκατομμύριο στους οποίους αναφέρεσαι,αλλά κυρίως τα υπόλοιπα 10.000.000.
Και στην παρούσα φάση είναι μάλλον άτοπο να τρωγόμαστε μεταξύ μας είτε ανήκουμε στο 1 είτε στα 10 εκατομμύρια Έλληνες. Στην παρούσα φάση πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί και όχι να ερίζουμε.
Είναι εύκολο να κατηγορούμε τούς άλλους, τους υπόλοιπους, για όσα στραβά συμβαίνουν, αλλά είναι δύσκολο να κάνουμε την αυτοκριτική μας.
Και να σου πω και κάτι; Εγώ είμαι δημόσιος υπάλληλος, μουσικός! Εμείς δουλεύουμε κάθε μέρα τρεις ώρες έως
έξι ώρες στην ορχήστρα και άλλες δέκα είμαστε αναγκασμένοι να μελετάμε στο σπίτι μας για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της δουλειάς μας. Και κουβαλάμε όργανα καθημερινά στη δουλειά μας, που μόνοι μας, με απίστευτες στερήσεις, αγοράσαμε, που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ και κάθε μήνα θέλουμε συντήρηση και αλλαγή εξαρτημάτων γύρω στα 500 ευρώ και αν πάθει κάποια ζημιά δεν καθαρίζουμε με λιγότερα από 5000 και αντ' αυτού το κράτος μας δίνει 300 ευρώ επίδομα μηνιαίως! Δηλαδή σε εκατό χρόνια και βάλε θα έχουμε κάνει απόσβεση των εξόδων μας!!!
Πες μου εσύ, σε ποιά άλλη δουλειά του δημοσίου ή του ιδιωτικού τομέα υπάλληλος βάζει δικό του κεφάλαιο; Ακόμη και τα μολύβια τα πληρώνουν οι επιχειρήσεις ή ο φορέας. Εμείς κι αυτά τα αγοράζουμε και μας είναι καθημερινά απαραίτητα..
Και αυτό στο λέω, γιατί ποτέ δεν πρέπει ελαφρά τη καρδία να κρίνουμε τους άλλους, γιατί κάθε επάγγελμα έχει τις ιδιαιτερότητές του.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ, αυτό μόνο θα μας σώσει!!!!
Κι αν κατεβαίναμε όλοι στις πορείες και τα συλλαλητήρια θα ήταν πολύ μα πολύ δύσκολο να μας αντιμετωπίσουν...

Τηλέμαχος είπε...

Φίλε ανώνυμε,
Σε καταλαβαίνω πολύ καλά, αλλά τα όσα λες θυμίζουν τη γνωστή παροιμία που λέει ότι "όποιος δεν μπορεί να χτυπήσει το γαιδούρι χτυπά το σαμάρι" Το πρόβλημα είναι το εκμεταλλευτικό σύστημα. Αυτό εκτός των άλλων δημιουργεί από τη "φύση" του τον ανταγωνισμό μεταξύ των εργαζομένων. Θα σου έλεγα πιο σωστά ότι αντανακλά τις δικές του εσωτερικές αντιθέσεις πάνω στην κοινωνία. Στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος, αντιλήψεις όπως αυτές που εκφράζεις δεν βοηθάνε. Αν τώρα ο λαός δεν κατανοήσει ότι μόνο με την ενότητα στη δράση μπορεί να ξεπεραστεί η κρίση προς το συμφέρον του, θα το πληρώσει πολύ ακριβά.Θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά. Επειδή δεν θελω να κάνω κατάχρηση του φιλόξενου Blog του B.B., τελειώνω λέγοντας ότι συμφωνώ σε όλα με logia.

blackbedlam είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε.Τώρα σε αναγνωρίζω.Αυτό είναι το ένστικτο.Αυτό είναι το κριτήριο που αναπτύσσει ο απόλυτα καταπιεσμένος εργάτης,αυτός που απλώνει τα χέρια του για δουλειά και όχι μόνον αν θες,από οικονομική ανάγκη,αλλά από την ανάγκη να είναι μέρος της παραγωγικής διαδικασίας,να αισθάνεται την ικανοποίηση της ικανότητας να είναι ενταγμένος στην κοινωνία μέσα στην οποία ζει.Και έπειτα να νιώθει ασφαλής να μην χρειάζεται να συμβιβαστεί για να εξασφαλίσει τις όποιες ανάγκες του.
Σε αναγνωρίζω από τον θυμό σου,που κάνουν τα λόγια σου κάποιες φορές να μην έχουν ειρμό και ακόμη,να αναμασούν εκείνα που του έβαλαν στο μυαλό,γιατί αυτό τους εξυπηρετεί,χωρίς να το συνειδητοποιεί.Σε αναγνωρίζω και σε κατανοώ γιατί οι απόψεις σου ανταποκρίνονται σε μια αλήθεια,που αναπαράγει αυτό το σύστημα που έχει όλες αυτές τις αντιθέσεις και τις μετακυλείει στην ίδια την κοινωνία,με ανταγωνισμούς.Όμως άκου τι λέει η θεωρία: Στην πορεία για την κατάκτηση της "εξουσίας",πρωτοπόρα δύναμη είναι ο εργάτης,ο προλετάριος.Εσύ πάει να πει.Αυτός είναι που θα πάει έως το τέρμα.Αυτός είναι που θα οδηγήσει την "επανάσταση"στον τελικό της σκοπό. Στην μη εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.Σ΄αυτήν όμως την πορεία,θα ενταχθούν και άλλες δυνάμεις,"διαστρωματώσεις" τις λέει, διαστρωματώσεις λοιπόν,που δεν ανήκουν στο προλεταριάτο,αλλά τα συμφέροντα τους πλήττονται μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα.
Σε αυτούς Ανώνυμε ανήκουν και οι μικρομεσαίοι και οι διανοούμενοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι στους οποίους αναφέρεσαι νομίζω και ο ρόλος τους είναι πολύ σημαντικός.
Πρέπει δε να πάρεις υπ΄όψιν σου ότι οι νέοι δημόσιοι υπάλληλοι των τελευταίων χρόνων δεν έχουν πια καμιά σχέση με τους δημόσιους που ξέραμε παλιότερα και μοιάζουν περισσότερο με αυτούς που πολύ σωστά περιγράφει η logia. Γι΄αυτό άσε τα πολλά λόγια και κατέβα Αύριο στην ΑΠΕΡΓΙΑ.
Σε χαιρετώ και χαίρομαι που τα λέμε.

blackbedlam είπε...

Walk, Πίστεψέ με όταν είσαι και συ μαζί εγώ δεν φοβάμαι.Το μόνο που φοβάμαι είναι το αύριο το δικό σας,για να συνεχίσω να μην έχω συνενοχή, για τον κόσμο που σας παραδίνουμε,θα είμαι και ΑΥΡΙΟ εκεί μαζί σας.Εκεί θα είναι όλοι όσοι δεν θέλουν να ντρέπονται.
Τα λέμε ΑΥΡΙΟ λοιπόν.

blackbedlam είπε...

logia Eίναι όπως ακριβώς τα λες και στ΄αλήθεια έχω γνωρίσει αρκετά παιδιά στο Δήμο μας,έχω γνωρίσει το άγχος και την αγωνία τους για την υπογραφή της σύμβασης,γνωρίζω παιδιά που πληρώνονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών,πάει να πει με τις ώρες που διδάσκουν,χωρίς σε αρκετές περιπτώσεις ασφάλιση,που περνάνε μήνες απλήρωτοι.......
Αυτή είναι η νέα γενιά δημοσίων υπαλλήλων.
Όμηροι της εκάστοτε εξουσίας.Ε σ΄αυτήν την ομηρία που βρισκόμαστε όλοι πια πρέπει και μπορούμε θαρρώ,να βάλουμε τέλος.
Σε χαιρετώ

blackbedlam είπε...

Χαίρε Αιγαιοπελαγίτη και καλώς ήρθες.Θα σταθώ σε τούτο δω που λες :"Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΔΩ"
" ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ" Θα συμπληρώσω εγώ.
Να ΄σαι καλά και να τα λέμε.(δυσκολεύτηκα με το blog το δικό σου.Δεν μου κατεβάζει σελίδες.)

Ο Ανώνυμος είπε...

Black Bedlam, ανατρέχοντας σε προηγούμενες αναρτήσεις σου δεν μπορώ να κατανοήσω από πού πηγάζει η αλαζονεία σου απέναντί μου, και τι σου δίνει το δικαίωμα και την βεβαιότητα να λες ότι κάποιοι μου έβαλαν στο μυαλό αυτά που λέω.
Σε μια συνέχεια του λόγου σου θα συμφωνούσα φυσικά, αν όμως παραδεχόσουν και εσύ ότι και σε εσένα κάποιοι σου έβαλαν στο κεφάλι τα όσα λες.
Κατά τα άλλα είναι προφανές ότι είσαι άνθρωπος σίγουρος για "το δίκιο του" σίγουρα αισθηματίας, με πάμπολλες προβολές των ελλείψεων σου επί ασαφών εννοιών, όπως "εργαζόμενοι" "λαός" καθώς και κάποιων άλλων που φαίνεται να αγνοείς την σημασία τους όπως "πολιτική" "απόφαση" "δημοκρατία" και απλά τις παπαγαλίζεις στα πλαίσια ενός συναισθηματικού παραληρήματος.
Η κοινοτοπία της σκέψης σου σε συνδυασμό δε με την ακατανόητη σε μένα χρήση της ορθογραφίας-σε πολλές περιπτώσεις εμπνευσμένης είναι η αλήθεια- δείχνουν, αν μη τι άλλο, άνθρωπό ο οποίος ανεύθυνα και εκτός κάθε εννοιολογικής συνέπειας αναπτύσσει έναν υβριδικό υποτυπώδη πολιτικό λόγο επηρεασμένος από τα δεκάδες ερμηνευτικά ναυάγια των Marx, Engels,Kautsky, Lenin,Bukharin,Gramsci, Korsch κτλ. που αναπτύχθηκαν στην χώρα μας από ημιμαθείς τυχοδιώκτες των ιδεολογιών τον προηγούμενο αιώνα.
Είσαι επίσης φανερά μισαλλόδοξος, προσοχή!
Μην εύχεσαι την εξαφάνιση του άλλου, είναι ανόητο και τελικά καταστροφικό και για εσένα.

Νομίζω ότι αν προσέγγισες ο ίδιος το έργο των προαναφερθέντων (πάρε μια μεγάλη άδεια βρε αδερφέ)
θα κατανοούσες την δυσάρεστη θέση που βρίσκεται κάποιος που το γνωρίζει από πρώτο χέρι όταν έρχεται αντιμέτωπος με μπλόγκ όπως το δικό σου (και όλο το υπόλοιπο ψυχόδραμα της μπλογκόσφαιρας)

Σε χαιρετώ και λυπάμαι που αναγκάστηκα προβώ σε κάποιες όχι και τόσο ευχάριστες επισημάνσεις σχετικά με την "αναπτυξη των επιχειρημάτων σου".

Την συμπάθειά μου

blackbedlam είπε...

Βρε καλώς τον.Λίγο ακόμη και θα είχα στερητικό σύνδρομο.Μη μου το κάνεις αυτό.Να σκεφθείς έλεγα να βάλω κανέναν φίλο να μου γράφει με το ψευδώνυμο Ανώνυμος,για να καλύψω την στέρησή σου και τα κενά που μου αφήνει η απουσία σου. Πίστεψέ με,δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορεί να πληγωθείς τόσο, ώστε να γίνεις επιθετικός απέναντι σε κάποιον που αρέσκεται να βαυκαλίζεται,καλύπτοντας τις προφανείς του ελλείψεις,με διατυπώσεις ασαφών εννοιών.Γιατί γίνεσαι τόσο σκληρός;
Όταν ανέπτυσσα αυτό τον υβριδικό και υποτυπώδη λόγο,όπως πολύ σωστά επισημαίνεις,δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γίνει αντικείμενο
βαθιάς ανάλυσης από άτομα του δικού σου διαμετρήματος.Ταπεινά σου ζητώ συγνώμη,καθώς αναλογίζομαι το μέγεθος του ατοπήματός μου.
Αν μπορούσα να το υποψιαστώ, πίστεψέ με θα είχα αναστείλει την απόφασή μου να βγω στα μονοπάτια της μπλοκόσφαιρας.Θα είχα επιδοθεί στην μελέτη,στην έρευνα,στην σε βάθος ανάλυση των κειμένων των κλασσικών της πολιτικής οικονομίας και της κοινωνιολογίας,για να καλύψω
την ανεπάρκειά μου,ώστε να μην γίνω αντικείμενο χλευασμού από μέρους σου και ακόμη να μην σε υποβάλω στην βάσανο να βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τέτοιες ψυχοφθόρους καταστάσεις.
Αφού σου ομολογήσω ότι με πλήγωσες βαθιά με τις κατηγορίες σου,συγνώμη επισημάνσεις σου,για μισαλλοδοξία για αλαζονεία,κατηγορίες βαριές πρέπει να ομολογήσεις,σου υπόσχομαι το επόμενο διάστημα,να απευθυνθώ σε κάποιον ιδικό και να ζητήσω βοήθεια.Ίσως μάλιστα συμμετάσχω σε μερικές συνεδρίες "ιδικών ομάδων"

Καλή νύχτα.

Ο Ανώνυμος είπε...

Ε ναι καλά το πε κι ο άλλος, είσαι ιδιοφυΐα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...