Πέμπτη 13 Μαΐου 2010


Ο ΛΟΓΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΜΑΣ
Από σήμερα μπορούμε να είμαστε ήσυχοι.
 Με απόλυτη συνέπεια ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του, βάζουν σε εφαρμογή την επιχείρηση εκκαθάρισης λαμόγιων! !  
Σηκώνουν τα μανίκια και πέφτουν με τα μούτρα στη δουλειά. Εμείς μπορούμε πια να κοιμόμαστε ήσυχοι, πράγμα που άλλωστε μας έχουν μάθει να το κάνουμε καλά. 
Έτσι όλα θα μπουν στη θέση τους . 
Αυτή η ιστορία με την διαφάνεια έχει όπως ξέρει ο καθείς ξεκινήσει από την προεκλογική περίοδο. Κατάφεραν όλοι οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι να μας πείσουν ότι η απαίτηση του κόσμου, η δικιά μας πάει να πει, δεν είναι άλλη από το να κρεμάσουμε 5-6 στην Πλατεία Συντάγματος. Ο λαός έχει κατανόηση λένε, μιλώντας εκ στόματός μας. Ο λαός είναι διατεθειμένος να πληρώσει για την σωτηρία της Πατρίδας, αλλά βρε αδερφέ, δεν θα δούμε και κανέναν από αυτούς που "τα΄φαγαν" στην φυλακή; 

Ακόμη και σήμερα, για να διατηρήσουν τις ισορροπίες και να εδραιώσουν την "αντικειμενικότητά" τους  τα΄χα μου, διαμαρτύρονται στα παράθυρα της εικονικής μας αποχαύνωσης."Αργήσανε" λένε, "έπρεπε να έχουν συσταθεί εξεταστικές επιτροπές από πολύ ποιο πριν, δηλώνει ο Τράγκας και χωρίς πολιτική αχρωματοψία, συμπληρώνει ο Χη/Νικολάου.  
Αφεντικά και δούλοι δεν θα λυπηθούν, δεν θα διστάσουν να βρουν και δυο τρία εξιλαστήρια "θύματα" με προσοχή βέβαια, γιατί αυτά είναι και επικίνδυνα πράγματα . "Με δίνεις", "σε δίνω".
 Ακούστε που σας λέω, ακόμη και αυτό αν είναι να γίνει, με ανταλλάγματα θα το κάνουν. Το θέμα και το ζητούμενο είναι να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Να ισοσκελίσουν τα βάρη που θα πέσουν στις πλάτες μας. Παραδίδουμε δυο τρεις στην δημόσια χλεύη, εμείς και σεις κοιτάξτε αδιαμαρτύρητα σ΄αυτές τις δύσκολες ώρες της Πατρίδας, να σταθείτε στο...... "ύψος σας",... ξαπλωμένοι στον καναπέ σας.

Μην μασάτε ορε. Πάνε πάλι να μας την φέρουν. Να πιάσουμε να ασχολούμαστε για μερικές μέρες με τα τερτίπια τους . Με τις παραστάσεις της Μπιρμπίλη και του Γιώργου στις παραλίες που θα "ανοίξουν για το λαό" και την φοροδιαφυγή των γιατρών του Κολωνακίου. Για το Βατοπέδι θα πουν τίποτα ,για την SIEMENS θα γίνει λόγος, για το χρηματιστήριο,για τα ασφαλιστικά ιδρύματα, για τις of shor, για τους δημόσιους οργανισμούς που ξεπούλησαν και εν τέλει για αυτήν καθ΄εαυτήν την Κρίση του Οικονομικού τους συστήματος θα γίνει λόγος;

 Ένα πράγμα πρέπει να μπει στο μυαλό μας . 
Για τούτη την Κρίση, ο λόγος πέφτει σε μας .




1 σχόλιο:

trap είπε...

sxolio megalis akrivias kai epikero

EDO
http://www.youtube.com/watch?v=A2r7AmqJoA0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...