Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝΧιλιάδες κόσμου,διατράνωσαν την απόφασή τους να αποκρούσουν τα βάρβαρα μέτρα που επιβάλουν στις πλάτες των εργαζομένων,οι ντόπιοι και ξένοι υπηρέτες του διεθνούς κεφαλαίου. Ο λαός μας αντιστέκεται οι ανοχές μας έχουν πλέον εξαντληθεί. Επιχειρούν να μας τρομοκρατήσουν,θα κάνουν ότι μπορούν για να αποτρέψουν την συμμετοχή μας στους καθημερινούς αγώνες για την υπεράσπιση της ζωής μας.
Είναι μαθημένοι σε προβοκάτσιες , δεν διστάζουν να μετ έλθουν όλων των μέσων
για να μας αποθαρρύνουν. Οι χιλιάδες του λαού μας, διαδήλωσαν ειρηνικά
συντεταγμένα, δυναμικά, αποφασιστικά.Αυτό τους κάνει και τρέμουν. ΔΕΝ τσιμπά με. Απομονώστε τους προβοκάτορες,απομονώστε όλους όσους επιβουλεύονται τους αγώνες μας και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους λαϊκούς αγώνες και να προσφέρουν υπηρεσίες στην κρατική τρομοκρατία. Πάρτε μέρος σε όλες τις διαδηλώσεις . Είναι το μόνο που φοβούνται, εντείνοντας τους αγώνες μας τους εμποδίζουμε να υλοποιήσουν τα σχέδια σε βάρος μας।

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και 200000 χιλιάδες ορε μπέντλαμ. Αυτά θα λες και θα θες να σε πιστέψουν κι όλας.

Ανώνυμος είπε...

????????????

black bedlam είπε...

Ανώνυμε Α.Δείξε κατανόηση που δεν τσακίστηκα να σου απαντήσω. Ευχαριστώ για την επισύμανση,δεν μπορείς να πεις η ανταπόκριση υπήρξε άμεση.Αλλά και συ,αμέσως μη χάσεις να με καρφώσεις.
Δεν έχεις πάρει χαμπάρι την νέα αύξηση του ΦΠΑ.
Εγώ όπου δω αριθμό.....τον πολλαπλασιάζω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...