Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ
ΡΕΕΕΕΕΕΕ.....

Ακούσαμε τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού της χώρας αμέσως μετά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών προεξάρχοντος του προέδρου της ελληνικής δημοκρατίας
κ. Κάρολου Παπούλια.
Μια σύσκεψη για την οποία μίλησαν πολύ και χύθηκε πολύ μελάνι και ακόμη περισσότερη λάσπη. Μια σύσκεψη για την οποία καλλιεργήθηκαν πολλές προσδοκίες για την προσπάθια απεγκλωβισμού, από την κρίση που μαστίζει την χώρα. Μια σύσκεψη στην οποία ανταποκρίθηκαν οι αρχηγοί των κομμάτων πλην των ...."απάτριδων" Αριστερών που το μόνο που σκέπτονται είναι "πως θα αξιοποιήσουν την αναταραχή προς κομματικό τους όφελος!" Μετά την τόσο σημαντική σύσκεψη στην οποία θα μπορούσαν να έχουν ληφθεί..... ζωτικές αποφάσεις, ο Πρωθυπουργός της χώρας έκανε δηλώσεις σπουδαίες και βαρυσήμαντες. Επανέλαβε ότι προεκλογικά είχε πει, μας ξαναεπανέλαβε ότι λέει καθημερινά σε όλους τους τόνους, για την ανάγκη διαφάνειας, για την ανάγκη να απεγκλωβιστεί η χώρα από τα δεινά που ......συσσώρευσαν τα λογής λογής λαμόγια, όχι βέβαια της δικής του παράταξης. ΌΧΙ. Μας επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά ότι πρώτα θα πρέπει όλοι να συμβάλουμε, αλλά μετά ....... (να δεις τι σούχω για μετά) μετά θα απολαύσουμε μια χώρα που θα ευημερεί και θα μας κάνει υπερήφανους ...........Αλλά το ποιο σημαντικό που είπε...... και που δεν έχει ξανά ακουστεί μέχρι τα σήμερα και το τόνισε, ήταν η έμμεση πλην σαφής καταγγελία του, για την απουσία των δύο κομμάτων της Αριστεράς. Σκέφτομαι όχι κανέναν άλλον, αλλά τα παπαγαλάκια, αυτούς τους "πανέξυπνους" δημοσιογράφους, πανέξυπνους, γιατί καταφέρνουν να πείσουν κάποιους ότι έχουν ικανότητες και γνώσεις και να πληρώνονται γιαυτό. Τους σκέφτομαι λοιπόν γιατί από το πρωί δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να επιδίδονται σε μια απελπισμένη εκστρατεία κατασυκοφάντησης . Να απορούν και να προσπαθούν τάχα μου να ερμηνεύσουν την απουσία των Αριστερών κομμάτων, επιρρίπτοντας τους ευθύνες που δεν ανταποκρίθηκαν σε μια τόσο σημαντική σύσκεψη, αποφασιστικής και ζωτικής σημασίας για το ΕΘΝΟΣ।
Ρε μην τσιμπάτε, υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους.
Ρε δεν τσιμπάμε, ξέρουμε ότι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το συμφέρον των αφεντάδων σας. Πως αλλιώς βέβαια, από εκεί πληρώνεστε και αυτοί, από τις δικές μας πλάτες και μην ξεχνάμε και από τις ανοχές μας και τον φόβο που μας καλλιεργούν.

3 σχόλια:

Ρήγας είπε...

Α... σε παρακαλώ! Η αριστερά φταίει! Αυτή δεν έλεγε πως θα φτάσουμε εδώ με τις πολιτικές που ακολουθήθηκαν; Ε, να λοιπόν που φτάσαμε! Και φταίει η αριστερά που το έλεγε! Τους γρουσούζεψε τους "πατριώτες"...
Δεν τσιμπάμε αλλά... πίκρα φίλε μου...

Coin είπε...

Συμφωνώ με το ρήγα φίλε bedlam, κι όχι μόνο φταίει γι αυτό. Φταίει και για το ότι κατεβάζει ανθρώπους να απεργούν και να διεκδικούν καλύτερη εργασία, αντί να τους μοιράζει υπνωτικά, χα!
Αμ δεν τσιμπάμε στην ακροδεξια ρητορία.
Όλοι στο δρόμο και αυριο και μεθαύριο και μέχρι να βάλουν μυαλό οι άπληστοι του κόσμου.
Απεργία διαρκείας!

Χρήστος είπε...

Το θέμα αγαπητοί φίλοι είναι κατα πόσο ο λαός μιας χώρας είναι εκτεθειμένος στον εκβιασμό του κατεστημένου. Σε ποιο βαθμό πειθεται από την κυρίαρχη ιδεολογία πως είναι συνένοχος στην απληστία.
Εδώ τα πράγματα δυστυχώς σκουραίνουν.
Θέλω να πω ότι ο Ελληνικός λαός δείχνει να νοιώθει εν μέρη ένοχος για αυτήν την κατάντια. Θες οι πελατειακές σχέσεις, θες η αντίληψη που χρόνια καλλιεργείται για την κρατική κηδεμονία, μάλλον την έχει πατήσει.
Η αλήθεια όμως είναι ότι ο λαός είναι εξαπατημένος. Υπήκοοι κάποιων απατεώνων είμαστε και έχουμε τσιμπήσει στο παραμύθι του "πολίτη"
Αμ έτσι είναι οι πολίτες ...
Κάτσε τώρα και δούλευε ακόμη πιο τσάμπα.
Αν ο λαός μας υψώσει το ανάστημά του τότε θα υπάρξει ελπίδα...προς το παρόν πίκρα όπως είπε και ο φίλος ο Ρήγας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...