Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

200.000 !! Σιγά το ποσόν...................................................

200.000!! Σιγά το ποσό ....
Για να καλυφθούν καθημερινές
ανάγκες ήταν...


Μωρέ τι μας λες! Κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή ο Γ. Τσουγκράνης κουμπάρος του Μαντέλη, (πρώην υπουργός μεταφορών ) Πήγε να καταθέσει, είπε, για να καθαρίσει το όνομά του. Στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι ο κουμπάρος του Τάσος Μαντέλης, του ζήτησε να ανοίξει έναν λογαριασμό στην τράπεζα, για τον οποίον όταν τον ρώτησε, του απάντησε ότι τα 200.000 μάρκα, του τα είχαν καταθέσει "πολιτικοί φίλοι". Κατόπιν όμως, του αποκάλυψε ότι ήταν χρήματα από τη Siemens. Σε ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο, ο Tσουγκράνης είπε ότι αποδίδει την πράξη του κουμπάρου του σε...αφέλεια και φυσικά δεν πιστεύει ότι ήθελε να τον εμπλέξει. Ο Τάσος Μαντέλης στην κατάθεσή του αμέσως μετά, παραδέχθηκε και επιβεβαίωσε ότι έλαβε μίζα, ότι λαδώθηκε αδερφέ και πήρε τα 200.000 μάρκα. Μάλιστα μίλησε για 10 εκ. ευρώ που δόθηκαν από την Siemens στην Ελλάδα και παρότρυνε την εξεταστική επιτροπή να αναζητήσει με εκτεταμένες έρευνες , τα πρόσωπα εκείνα που έγιναν αποδέκτες αυτού του ποσού.
Άλλον ένα να αναγκάσουμε να ομολογήσει και την γλυτώσαμε παιδιά.

3 σχόλια:

dimitris είπε...

10.000.000 ΕΥΡΩ, μονο απο την ζημενς, οπλικα, νοσοκομεια, φαρμακο, πετρελαια, προμηθειες του δημοσιου, δημοσια εργα, αγοραπωλησιες των δημοσιων επιχειρησεων, αυτες τις μιζες αν θελησουν να τις ''βρουν'' οχι μονο γλυτωσαμε αλλα κανουμε σαν χωρα και επενδυσεις για την αναπτυξη μας, αλλα σιγα οπως λενε και στα χωρια μη σταξει του γαιδουριου η ουρα.

Unknown είπε...

Θιγησαν οι Υαινες απο τον κυνα.
Ασε τα παιδια των καναλιων,εκει να δεις ,πα-πα-πα και ουουου.
δΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

blackbedlam είπε...

Είμαι καινούργια στη γειτονιά.Παρακολουθώ τους προβληματισμού των γειτόνων στην μπλοκόσφαιρα αφουγκράζομαι την αγωνία και τον θυμό τους.Ίδιος με τις δικές μου αγωνίες και τον δικό μου θυμό.Στις πιότερες περιπτώσεις όμως,διαφορετικές εκτιμήσεις,διαφορετικές αιτίες,διαφορετικά συμπεράσματα,διαφορετικές προτάσεις.Έχω τις δικές μου απαντήσεις και τις έχω διατυπώσει σε παλαιότερες αναρτήσεις μου.Όμως είμαστε περισσότεροι,έχουμε το δίκιο με το μέρος μας,και κυρίως είμαστε εμείς που παράγουμε τον πλούτο.Πως γίνετε λοιπόν και μας έχουν μαριονέτες στο θέατρο σκιών τους.
Πείτε μου την γνώμη σας.Γιατί έχω αρχίσει και ψάχνω το πηγάδι από όπου πίνουν νερό οι άλλοι
μπας και ποιώ και ξεδιψάσω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...