Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ανατριχιαστικό !
Μην το αφήσεις να ξαναγίνει ούτε  και με παραλλαγές









Αποφασίζομεν και διατάσσομεν Ε.Λ.Α.Σ :
    Απαγορεύονται την Τρίτη οι δημόσιες οι συναθροίσεις σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας! ΕΔΩ

Έτσι κυκλοφόρησε και αναπαράχθηκε η είδηση.
Η "συνάθροιση"στην Ομόνοια δεν απαγορεύεται!

Σιγά δηλαδή που θα ίδρωνε το αυτί μας. 
Άλλωστε εμείς δεν κάνουμε "συναθροίσεις", εμείς διαδηλώνουμε μαζικά και οργανωμένα,εμείς αγωνιζόμαστε και αυτό το δικαίωμα δεν θα το τολμήσει κανείς να μας το στερήσει.
Δεν θα το επιτρέψουμε  και θα το αποδείξουμε όλοι αύριο στη 1 το μεσημέρι στην Ομόνοια.

  Αυτοί ........................με αυτούς και για αυτούς

Και εμείς, με τις σημαίες μας με την απόφασή μας για την ζωή μας.

 
 
Ανακοίνωση του Γρ.Τύπου του ΚΚΕ σχετικά με την αστυνομοκρατία ΕΔΩ

 Το ΚΚΕ καταγγέλλει την επίδειξη πυγμής εναντίον του λαού από την κυβέρνηση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι με τον εντεινόμενο αυταρχισμό του κράτους και των μηχανισμών του θα κάμψουν τη δίκαιη λαϊκή οργή.
 Τα μέτρα αστυνομοκρατίας ενόψει της επίσκεψης Μέρκελ πρέπει να πάρουν την απαιτούμενη απάντηση με τη συμμετοχή χιλιάδων και χιλιάδων στις ταξικές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ που χτυπάνε στην καρδιά την αντιλαϊκή πολιτική.  

 Ανακοίνωση της γραμματείας του ΠΑΜΕ  ΕΔΩ

Η επίδειξη πυγμής που επιχειρεί να δείξει η κυβέρνηση μπροστά στο ερχομό της Μέρκελ στη χώρα μας, για να προστατεύσει τους εκπροσώπους των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων, την κερδοφορία τους απαγορεύοντας τις διαδηλώσεις δεν θα περάσει.
Η καλύτερη απάντηση της εργατικής τάξης, των ανέργων, των συνταξιούχων,των αυτοαπασχολούμενων, των γυναικών, της νεολαίας είναι η μαζική, μαχητική συμμετοχή τους στην συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 1μ.μ.
Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς μέχρι την τελευταία στιγμή να συζητήσουν με τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα την οργανωμένη συμμετοχή στην συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 13.00 μ.μ.

Ανακοίνωση της Ανταρσύα  ΕΔΩ
Με χουντικής έμπνευσης ανακοίνωση ο αστυνομικός διευθυντής της Αττικής σαν άλλος κατοχικός διοικητής απαγορεύει τις δημόσιες συγκεντρώσεις στη διαδρομή και τους χώρους που θα βρεθεί η ανεπιθύμητη για το λαό Γερμανίδα καγκελάριος στην αυριανή της επίσκεψη. Η προκλητική ενέργεια της κυβέρνησης έρχεται σε συνέχεια της καταστολής σε εργατικές κινητοποιήσεις, των προληπτικών προαγωγών, της καλλιέργειας του φόβου και της τρομοκρατίας με τη βοήθεια των ναζιστικών συμμοριών........................................
Αύριο η αδούλωτη Αθήνα θα τιμήσει αγωνιστικά την επέτειο του τέλους της ναζιστικής Κατοχής στις 12 Οκτώβρη του 1944, διαδηλώνοντας στους δρόμους της πόλης για να μην περάσουν τα μέτρα, για να ξηλωθούν τα προηγούμενα, για να απελευθερωθούμε από το Μνημόνιο, το χρέος, την ΕΕ και το ευρώ
Για να υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις που με αίμα και θυσίες επιβλήθηκαν από τον αγωνιζόμενο λαό στην κοινωνία την εργασία τη δημοκρατία.
Για να αλλάξουμε τη ζωή φέρνοντας τον πλούτο και την εξουσία στα χέρια των εργαζόμενων


Ανακοίνωση της  ΕΔΩ
 Πρωτοβουλίας για αριστερή αντιιμπεριαλιστική συνεργασία (ΚΚΕ μλ - ΜΛ ΚΚΕ)
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία να σπάσουν στην πράξη το κλίμα κρατικής τρομοκρατίας. ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, να διαδηλώσουν ενάντια στα νέα βάρβαρα μέτρα. Τα λαϊκά προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με το μαζικό λαϊκό αγώνα. Η πραγματική αντιπολίτευση είναι οι μαζικοί, παρατεταμένοι αγώνες για την ανατροπή αυτής της πολιτικής, και όχι η «υπεύθυνη αντιπολίτευση» του ΣΥΡΙΖΑ ή οι «αγωνιστικοί» θεατρινισμοί μερικών μεγαλοσυνδικαλιστών.
- ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
- ΚΑΤΩ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!
- ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ!
- ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ!
- ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ!  ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ!

2 σχόλια:

TRASH είπε...

Στην αρχή διαβάζοντας την ανακοίνωση των μπάτσων, την πάτησα και εγώ. Στην πραγματικότητα οι συγκεντρώσεις σε Ομόνοια- Σύνταγμα ΔΕΝ έχουν απαγορευτεί, και καλό θα είναι ο κόσμος που θέλει να κατέβει, να το ξέρει αυτό. Εχει απαγορευτεί όμως οποιαδήποτε συγκέντρωση-διαδήλωση έχει οπτική επαφή με κτίρια του Γερμανικού κράτους, της ΕΟΚ, ή με τα σημεία που θα περάσει η καγγελάρια...
Τα σημεία δηλαδή στα οποία έχει κάποιο νόημα να καταλήξουν οι διαδηλώσεις.
http://www.koutipandoras.gr/?p=26618

blackbedlam είπε...


΄Ελα Trash να εισαι καλά,ελπίζω να το διόρθωσα και να το έκανα σαφές.

......Συνεχίστε τα τηλεφωνήματα σε γνωστούς και φίλους, δεν κοιμάται νωρίς ο κόσμος πια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...