Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΕΡΓΙΑ !

 Ζωντανή κάλυψη της απεργιακής συγκέντρωσης 
 
Ζωντανή κάλυψη της απεργιακής συγκέντρωσης
Η αυριανή απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας, θα μεταδοθεί ζωντανά στις 10,30 μέσω της ιστοσελίδας μας
και στο κανάλι του ΠΑΜΕ στο youtube  



Μας τσακίζουν,  κλέβουν τον πλούτο που παράγουμε, μας οδηγούν σε έναν μεταμοντέρνο Μεσαίωνα, λεηλατούν την ζωή μας.
Θα το ανεχτούμε;
Θα επιτρέψουμε να σβήσει το χαμόγελο από τα χείλη των παιδιών;
Η συμμετοχή στην απεργία είναι πράξη ευθύνης,για να γίνει η απεργία αυτή εφαλτήριο νέων αγώνων, για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας ,για την ανατροπή της βαρβαρότητας,για την ανατροπή του εκμεταλλευτικού τους συστήματος, για την υπεράσπιση της ζωής μας.

Συμμετοχή στην απεργία, συμμετοχή στην οργανωμένη πάλη, για να δυναμώσει η εμπιστοσύνη  στη δύναμή μας , το δίκιο και την προοπτική μας.


8 σχόλια:

sosat είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΚΟ ΑΓΩΝΑ
ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ.
ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ
...

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Θέλει διαρκή αγώνα!
Ας δούμε επί τέλους τις ζωές μας και πώς τις εξευτέλισαν!

Ανώνυμος είπε...

ταπαιξε το σύστημα με την απεργια του παμε. Χεστηκε απανω της η τροικα. τρεχάτε βόδια στις πορείες να φάτε ληγμένα χημικά με το τσουβάλι.Εχουν φέρει και μανικα τωρα απο το ισραηλ θα σας κάνει και μπανάκι δωρεάν γιατί είστε και άπλυτοι.

Το ζήτημα δεν είναι να είσαι άπλυτος Το να μην πλένεσαι αυτό είναι.

akrat είπε...

πήγε καλά

μια χαρά

το μέλλον θα είναι καλύτερο

blackbedlam είπε...

Τάσο καλησπέρα.Δεν είχα σκοπό να σου ξανα απευθύνω το λόγο και φαντάζομαι καταλαβαίνεις γιατί.
Έγραφες σ΄ένα σχόλιό σου πριν από καιρό,μεταξύ άλλων το εξής απαράδεκτο εδώ
http://www.blogger.com/comment.g?blogID=2334816060774991048&postID=5126723963165716287

"Η δικιά μου άποψη είναι ότι έκανε ακριβώς το αντίθετο ,(η ανάρτηση εννοούσες) πολύ πιθανόν με συνειδητή στόχευση...(εμένα στοχοποιούσες)
Το γιατί είναι το ζητούμενο"
Αποδίδοντάς μου πιθανή στόχευση και αναρωτιόσουν μάλιστα και τους λόγους.Βαλτή είμαι βρε να προβοκάρω το ΚΚΕ! ! !
Έτσι παίρνω σαν μια έμπρακτη συγνώμη τις δύο φορές που με σχόλιά σου μετά από εκείνο το απαράδεκτο σχόλιο, έστω και αυτών των "στείρων"σχολίων που συνηθίζεις να γράφεις εκτός απ΄όταν θέλεις να λασπολογίσεις τσάμπα και βερεσέ.
Σε μένα δεν περνάνε τέτοιες τακτικές να ξέρεις.
Αλλά το θέμα δεν είμαι εγώ, αλλά εσύ και όταν λέω εσύ πίστεψέ με δεν εννοώ εσένα, αλλά τέτοιες τακτικές και πρακτικές, να στήνουμε στον τοίχο με επιθέσεις λάσπης όποιον δεν αντιγράφει τον Ριζοσπάστη, όποιον ακόμη και καλοπροαίρετα επιχειρεί να συμβάλλει με την κριτική του στην βελτίωση των αδυναμιών,πράγμα που είναι υποχρέωση και δικαίωμα.
Και υπάρχουν τέτοιες και πολλές να ξέρεις.
Είναι λάθος τακτική, είναι μια στάση που απομακρύνει φίλους ή και άτομα που βρίσκονται σε απόσταση από το κόμμα και την πολιτική του και που θα πρέπει να τα προσεγγίσουμε.
Το παπαγαλίζειν δεν είναι πολιτική στάση και είναι αντίθετο στην ιδεολογία μας.
Μη φοβάσαι τους ανθρώπους που έχουν άποψη, να φοβάσαι αυτούς που πιπιλάνε καραμέλες, αυτοί να θυμάσαι στηρίξανε τους Ανδρουλάκηδες και τις Δαμανάκησες μη σου πω ότι τους αναδίξανε κιόλας.
Γιατί δεν είχαν κρίση, γιατί ακριβώς στρουθοκαμήλιζαν και πιπίλαγαν τσιτάτα χωρίς να τα έχουν εμπεδώσει.
Μη φοβάσαι, η κοσμοθεωρία μας είναι τόσο δυνατή, οι θέσεις και οι εκτιμήσεις του κόμματος είναι και αυτές δυνατές, αρκεί και να εφαρμόζονται σωστά έτσι που να μην υπάρχει (στο βαθμό που υπάρχει) απόσταση λόγων και πράξεων.
Μη φοβάσαι η κριτική άποψη δεν έβλαψε το κόμμα,το επαναστατικό Μαρξιστικό κόμμα που χωρίς της πολιτική του χωρίς την πρωτοπόρα δράση του δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτα απολύτως.
Καλό σου βράδυ, συγχώρα μου τον αυστηρό τόνο γίνεται με συμπάθεια και να ξέρεις είσαι ευπρόσδεκτος.

blackbedlam είπε...

Αντιγόνη καλησπέρα σου.
Χαρά μου να έχω την γνώμη σου.
Και έτσι απλά βάζεις μια μεγάλη και σημαντική προϋπόθεση, αυτήν της διαρκούς επαφής και επικοινωνίας, του διαρκούς αγώνα ώστε να μπορέσει ο κόσμος με όλη αυτή την αποχαύνωση, με όλον τον αποπροσανατολισμό, με την καλλιέργεια των αυταπατών, να κατανοήσει τις ανάγκες των καιρών, να συμπαραταχθεί με συνεπείς και ταξικές δυνάμεις,να νιώσει διάολε την δύναμή του.
Μας παίρνουν την ζωή και την ζωή των παιδιών μας,δεν μπορεί να παραμείνουμε παθητικοί παρατηρητές της ίδιας μας της εξόντωσης.
Να είσαι καλά και από σήμερα είσαι και φιλοξενούμενή στα "δεξιά μου",ζητώντας σου συγνώμη που αυτό δεν είχε γίνει τόσο καιρό αλλά να είμαι αμελής και ολίγον άσχετη στα περί του διαδικτύου

blackbedlam είπε...


Γεια σου βρε Λαμποργκίνι
Μωρέ πολύ καλά πήγε,μόνο που αυτό δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται πολύ δουλειά,να έχει συνέχεια, να γίνει υπόθεση όλων των εργαζομένων, να γίνει οργανωμένα και αποφασιστικά.
Και αυτό απαιτεί την δική μας δράση, την δική μας συμμετοχή, την καθημερινή την επίμονη την βασισμένη πάνω στην γνώση των ιστορικών αναγκών.
Να είσαι καλά.


dimitris είπε...

blackbedlam ΧΑΙΡΕΤΑΙ, ενα να σκεφτουμε, ποσο δυσκολο ειναι να κοινητοποιησεις σε αγωνες, ανθρωπους που δεν εχουν παρει μερος σε πορειες η ακομα δεν ηταν καν μελη στα σωματεια τους, πολλοι ειναι τωρα ανεργοι και περιμενουν καποιος αλλος να δωσει λυσεις στα καθημερινα τους-μας προβληματα, ακομα το κινημα, βρισκεται σε φαση, ''ημιναρκωσης'', εχουμε πολυ ''μαλλι να ξασουμε'', στους φιλους, στους γειτονες, σε πρωην η νυν συναδελφους.
Αρα μαλλον καλα πηγε η ΑΠΕΡΓΙΑ.
ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...