Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Νοικιάστε τον!

Ναι μπορείτε!

Τώρα πια με ένα τηλεφώνημα μπορείς να τον έχεις στο  σπίτι σου, σε μια απογευματινή συνάντηση με παλιούς και νέους φίλους.
Μπορείς ακόμη να τον φέρεις στην εκδήλωση του συλλόγου της γειτονιάς να μιλήσει για την κρίση, να ερμηνεύσει τα αίτια, να προτείνει λύσεις διεξόδου.


Ναι, μπορείς να τον έχεις στις σημερινές  κρίσιμες  ώρες,
συμπαραστάτη και αρωγό σου.

Η ομιλία του, οι στοχασμοί,οι θέσεις και οι απόψεις του,μπορεί να παίξουν  καθοριστικό ρόλο  στην αντιμετώπιση των συσσωρευμένων προβλημάτων.

Ακούστε τον, εμπιστευτείτε τον, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για τον απεγκλωβισμό σας και από τα προσωπικά σας αδιέξοδα.

Θα σας βοηθήσει να χαράξετε μια νέα πορεία.

Να κάνετε μια νέα αρχή, μια καινούργια καριέρα, να υψώσετε το ανάστημά σας στην βαρβαρότητα που πάνε να σας επιβάλουν.

Θα ενθουσιαστείτε και  θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Είναι βέβαιο ότι θα κρεμαστούν από τα χείλη του οι καλεσμένοι σας.
Δεινός ρήτορας, γλαφυρός στις αναλύσεις του,παραστατικός στις περιγραφές του και κυρίως,.... αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, εμπιστευτείτε τον. 

Βασικό χαρακτηριστικό εκτός από την ρητορική του δεινότητα, η ειλικρίνειά του.

Νοικιάστε τον και δεν θα μετανιώσετε.

Μια καλή πρόταση, πρωτότυπη και μοναδική σαν ιδέα, νοικιάστε τον για το  surprise party του φίλου που αποφάσισε να παντρευτεί.
Δεν θα χρειαστεί να βγει από τούρτα.
Μπορεί να κάνει την εμφάνισή του απλά, χωρίς μουσική επένδυση, χωρίς πυροτεχνήματα, χωρίς παράτες, γιατί παρ΄ότι φιλόσοφος και στοχαστής, είναι ένας από εμάς.

Δεν είναι ο οποιοσδήποτε.

 Υπήρξε Πρωθυπουργός της Ελλάδας,εκλεγμένος μην το ξεχνάτε.
Υπήρξε αλλά και επανεξελέγη παμψηφεί και δι΄ανατάσεως των χειρών Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς,
στο 24Ο Συνέδριο της οργάνωσης που διεξήχθη στο Κέιπ Τάουν στην Ν.Αφρική.
Ας ληφθεί υπ΄όψη ότι ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία !!!!!

Στο διαφημιστικό της The Harry Walker Agency    εδω   τονίζεται ότι εκτός του ότι από τον Οκτώβρη του 2009 μέχρι και τον Νοέμβρη του 2011 βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης,έχει επίσης συμπεριληφθεί στην λίστα των 100 κορυφαίων  διανοητών για το 2010! !

Το επίπεδο,το μεγαλείο του πρώην Πρωθυπουργού της χώρας, γιου του Αντρέα του "Σοσιαλισμού" και εγγονού τους γέρου της δημοκρατίας, ξεπροβάλει  σήμερα, λάμπει σαν αστέρι στο στερέωμα της διεθνούς διανόησης.

Μακρυά από την πολιτική σκηνή της Ελλάδας και τις σε βάρος του  ίντριγκες, αποφάσισε  να θέσει στην διάθεση των πολιτών την εμπειρία και τις γνώσεις του. 

Να συμβάλλει ουσιαστικά στο ξεπέρασμα της κρίσης με την οποία καμιά σχέση δεν έχει αυτός.
Σήμερα πια ο Ελληνικός λαός  που δεν μπόρεσε να εκτιμήσει το εύρος του ανδρός, μπορεί ανεπηρέαστα να κατανοήσει  τι είχε και τι έχασε..
Η επιλογή του να συμβληθεί με την έγκριτη The Harry Walker Agency  και να θέσει στην διάθεση του ευρύτερου κοινού την σοφία και τις γνώσεις  του, σε αντίθεση με τον άλλο φωτισμένο ηγέτη τον Μ.Γκορμπατσόφ που  επέλεξε να γίνει διαφημιστής της πίτσας ΧΑΤ και της Γερμανικής μάρκας προφυλακτικών. ΕΔΩ και ΕΔΩ , κάνει ξεκάθαρο το μεγαλείο του Ανδρός
Το όνομά του βρίσκεται στις λίστες του The Harry Walker Agency ανάμεσα στα ονόματα του Bill Clinton,του Kofi Annan,  του Arnold Schwarrenegger και άλλων προσωπικοτήτων διεθνούς κύρους και μεγάλου βεληνεκούς.

Βλέπετε λοιπόν ότι για τους "ικανούς" τους πρωθυπουργούς, τους πρώην, τους νυν και τους ....μελλοντικούς, πάντα θα υπάρχει πεδίο δράσης λαμπρό.











10 σχόλια:

pavlosk είπε...

ΒΒ,

είναι μεγάλη η απώλεια. Πάνε τόσοι μήνες χωρίς τον Γιώργο ΜΑΣ! Αυτός ο αστέρας της σοσιαλιστικής διεθνούς, ο ογκόλιθος της σοσιαλδημοκρατίας, ο αναλυτής των αναλυτών, ο δρομάς μεγάλων αποστάσεων, που οι ποιητές και οι τροβαδούροι θα του φτιάχνουν τραγούδια για τους επόμενους αιώνες...δεν μπορεί πια να βγάλει τα προς τα ζην; Αναγκάζεται να βγει στο μεροκάματο των επι πληρωμή ομιλιών/διαλέξεων;

Ο λαός δεν ξεχνά. Θα θέλαμε όλοι μας, να επαναλάβει για μια τελευταία φορά μια δημόσια ομιλία. Για εμάς. Που μας νοιάζεται και έκανε τα πάντα γιατην πατρίδα...Και όπως λέει και Γεωργίου..."Δεν θα έμενε ούτε κουμπί"...

dimitris είπε...

Black Bedlam καλησπερα, καλη ιδεα, δηλαδη, οπως ο κλοουν στα παιδικα παρτυ, ενα πραγμα, καααααααααλλλλοοοοοοοοοοοοοοοοο...

Ανώνυμος είπε...

1.Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα των New York Times,(USA) επιχειρεί πάλι να σπείρει τον τρόμο... 2. ΠOLITIKH": "Καινοφανείς θέσεις γα την ανάληψη από Ευρωπαίους αξιωματούχους διοικητικού ελέγχου αυτόνομων οικονομικών περιφερειών εντός της ελληνικής επικράτειας, εκφράζει με συνέντευξή του στο περιοδικό Der Spiegel, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γερμανός, Μάρτιν Σουλτς !!" O Martin Schulz EINAI AΠO TO KOMMA .... SPD (ΠΑΣΟΚ), EINAI E.E. KAI ... πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου !!!!!! O.K. ;;; Καλά NA ΠAθETAI !!!

blackbedlam είπε...

Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση.
Ένα ξεγυρισμένο κρυολόγημα με κράτησε σε απόσταση .......
Είναι αλήθεια Παύλο μας έχουν λείψει οι αγορεύσεις του και οι φιλοσοφικές του απόψεις.
Έχουν λείψει κυρίως στους "Εληνοφρενεια", στον Λαζόπουλο και στις επιθεωρήσεις του Δελφινάριου.


Δημήτρη καλά το σκέφτηκες εμένα δεν μου πέρασε απ΄το μυαλό σαν τους κλόουν στα παιδικά πάρτι
Αλήθεια τον φαντάζομαι αυτή την στιγμή με τα ρούχα του κλόουν και με την μύτη του Πινόκιο.
Καλοοοοοοοο!

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Σαν τον Κλίντον κι αυτός.
Διαλέξεις επί ενοικίαση.
Κι έλεγα ρε blackbedlam...
Τι σχέση να χει με το Αμέρικα και τις συνήθειές του ο Γεωργάκη.
Μπαααα...

akrat είπε...

αυτός είναι ο κύκλος των επιτυχημένων αστών πολιτικών

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι των καναλιών-Tης Aνθελληνικής προπαγάνδας !! O Eχθρός Eίναι Hδη Mέσα !!! Αν EXETAI Κώλο......τότε ΧEζETAI αυτή την Kυβέρνηση !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Α. Σαμαράς OYΣIAΣTIKA παραδέχθηκε: "EIMAΣTE ΣE πτωτική πορεία" !!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μας σοκάρει ότι ο Μιχαλολιάκος χλευάζει το δημοκρατικό πολίτευμα από τις Θερμοπύλες, όταν η Αλέκα Παπαρήγα δηλώνει από το βήμα της Βουλής ότι το κόμμα της δεν αναγνωρίζει το Σύνταγμα; δεν βλέπω σε τι διαφέρει, επί της ουσίας, ένα φασιστικό κόμμα που αναλαμβάνει αυθαιρέτως αστυνομικά καθήκοντα στα πανηγύρια από ένα λενινιστικό που εμποδίζει την είσοδο της τρόικας στο υπουργείο Εργασίας - και τα δύο περιφρονούν εξίσου τη νομιμότητα.

Ανώνυμος είπε...

Remember, Remember
The Fifth of November
The Gunpowder, Treason and Plot
I know of no reason
Why the Gunpowder Treason
Should ever be forgot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...