Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Όλοι στο πλευρό των Ναυτεργατών!







 
 Τα μεσάνυχτα ξεκίνησε η 48ωρη απεργία της ΠΝΟ με απόφαση που πήραν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των ναυτεργατικών σωματείων.


«Αυτό που συμβαίνει σήμερα με την ΠΝΟ είναι μικρογραφία του αδιεξόδου, στο οποίο κινδυνεύει να βρεθεί η χώρα μετά τις εκλογές. Για καθαρά πολιτικούς λόγους κάποιοι κινούν τα νήματα μια απεργίας πού πλήττει την εικόνα της πατρίδας μας», ανέφερε στη διάρκεια ομιλίας του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Εξέφρασε μάλιστα την εκτίμηση ότι υπάρχουν «πολιτικές δυνάμεις επιδιώκουν τη διάλυση του τόπου» και, όπως είπε, «επιχαίρουν όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο».
Ο κ. Βενιζέλος κάλεσε για «ύστατη φορά» όλα τα μέρη να συνειδητοποιήσουν την ευθύνη τους, «να σταματήσουν αυτό το παιχνίδι στις πλάτες της εθνικής οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας και να δώσουν δείγματα υπευθυνότητας, να σκεφτούν με όρους κοινωνικής αλληλεγγύης και επιτέλους με όρους εθνικούς και όχι κομματικού ή συνδικαλιστικού ή προσωπικού συμφέροντος».

Και τα λέει αυτά εκείνος που η υπογραφή του βρίσκεται κάτω από όλες τις συμφωνίες που οδηγούν τον λαό,τα λαϊκά στρώματα στην εξαθλίωση.
Αυτός που υποταγμένος στην υπεράσπιση του διεθνούς και ντόπιου κεφαλαίου υποθήκευσε με την υπογραφή του το μέλλον μας , την ζωή μας , την ίδια την Πατρίδα,στο όνομα του Εθνικού συμφέροντος.


Το ίδιο ανήσυχη και η Άννα Διαμαντοπούλου που με την σειρά της κόπτεται για τα αδιέξοδα που δημιουργεί η απεργία της ΠΝΟ στον χώρο του Τουρισμού της "βαριάς βιομηχανίας" της χώρας.
"Προειλημμένη απόφαση" ονομάζει την απόφαση της ΠΝΟ, που  "υπαγορεύτηκε από τις προεκλογικές σκοπιμότητες του ΚΚΕ»

Την έχει πιάσει μάλιστα και ένας ιδιαίτερος πόνος που από αυτήν την απεργία προκαλείται μεγάλη ζημιά στο δημόσιο και το κοινωνικό σύνολο!

Είναι φορές που αναρωτιέται κανείς πως έχοντας τόση δύναμη το ΚΚΕ να κατεβάζει σε απεργίες αναίτιες,ναυτεργάτες, Χαλυβουργούς,αγρότες,ολόκληρους κλάδους, μόνον από μικροκομματικό συμφέρον,πώς έχοντας τόση δύναμη ώστε να κλείνει βιομηχανίες, δεν είναι σήμερα στην εξουσία και δεν τους έχει ανατρέψει όλους αυτούς.
Η μήπως σήμερα και τόσα χρόνια στην εξουσία είναι το ΚΚΕ αλλά δεν μας το έχει πει κανείς; 


Δεν παρέλειψε βέβαια μεταξύ όλων των άλλων, να πάρει θέση και ο Χρυσοχοϊδης κάνοντας έκκληση να σταματήσουν την απεργία οι ναυτεργάτες, σημειώνοντας ότι, "δεν πρέπει να επικρατήσουν οι συντεχνιακές λογικές και οι εγωιστικές συμπεριφορές". Όπως είπε χαρακτηριστικά 
«κάθε ώρα απεργίας θα είναι και μια σφαίρα στην καρδιά της χώρας»

Αυτοί που δολοφονούν με ή χωρίς σφαίρες τους πολίτες αυτής της χώρας.
Οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί.


Στο μεταξύ οι "καταγγελίες"πήραν και έδωσαν για τις παρεμβάσεις των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ που 

»Κατά την έναρξη της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΝΟ εισέβαλαν στον χώρο της συνεδρίασης, ναυτικοί, μέλη του ΠΑΜΕ, με αποτέλεσμα την βίαιη διακοπή της συνεδρίασης και την αποχώρηση των εννέα από τα δεκατέσσερα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής με συνέπεια να μην πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση"
Αυτός είναι και ο λόγος που επικράτησε για λίγο και ως τις 12 το μεσημέρι μια κάποια αισιοδοξία για στους κυβερνητικούς κύκλους σχετικά με την τροπή που θα έπαιρνε η υπόθεση της 48ωρης στην συνεδρίαση.
Διαψεύστηκαν οι ελπίδες τους και οι εκτιμήσεις τους.
Τώρα πώς πάρθηκε η απόφαση για την 48ωρη απεργία  είναι ένα ερώτημα.
Είναι εξουσία σας λέω το ΚΚΕ και δεν το ξέρουμε! 
Ανάμεσα σε όσους αντιτίθενται στις απεργιακές διεκδικητικές κινητοποιήσεις της ΠΝΟ συγκαταλέγεται και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ)  Απόστολος Βεντούρης
που χαρακτήρισε την ΠΝΟ ως "μικρή φασιστική κάστα που αμείβεται πλουσιοπάροχα"

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) Ανδρεάδης Ανδρέας .  
Χαρακτήρισε προκλητικότατη την απεργία και δήλωσε εξοργισμένος !

Τα θρασίμια! 

Τα ναυτεργατικά σωματεία που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ σε ανακοίνωση που εξέδωσαν το βράδυ της Κυριακής επισήμαιναν ότι η υπουργός «αντί να απαντήσει και να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των ναυτεργατών, επιτέθηκε ενάντια στους εκπροσώπους των ταξικών ναυτεργατικών σωματείων ΠΕΜΕΝ - ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ - ΠΕΕΜΑΓΕΝ, προσπαθώντας να υπονομεύσει τον δίκαιο απεργιακό αγώνα των ναυτεργατών. Η προσπάθειά της θα πέσει στο κενό με την καθολική συμμετοχή στην 48ωρη πανελλαδική απεργία και την αλληλεγγύη που εκφράζεται από τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα».
Το ΚΚΕ τονίζει ότι ο αγώνας των ναυτεργατών είναι δίκαιος, είναι αγώνας για τη δουλειά και την επιβίωση. Η επίθεση που εξαπολύεται από τους εφοπλιστές, τα ΜΜΕ και τα κόμματα του κεφαλαίου στη διήμερη απεργία των ναυτεργατών είναι θρασύτατη», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ
«Η πολιτική που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση είναι εκείνη που τσακίζει νησιώτες, φτωχομεσαίους αγρότες και εργαζόμενους. Οι ίδιοι που αυξάνουν τα ναύλα, προωθούν την ανασφάλιστη, μαύρη εργασία στα πλοία θέτοντας σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή στη θάλασσα, μειώνουν δρομολόγια και τσακίζουν συνολικά το εργατικό λαϊκό εισόδημα, παριστάνουν τους υπερασπιστές των νησιωτών και των εργαζομένων», προστίθεται στην ανακοίνωση.
«Η απεργία των ναυτεργατών, όπως και κάθε απεργιακή κινητοποίηση κάθε κλάδου εργαζομένων, ασφαλώς και έχει συνέπειες. Την αποκλειστική ευθύνη για την ταλαιπωρία των νησιωτών, των ταξιδιωτών και της αγροτιάς την έχει η κυβέρνηση που χτυπάει αλύπητα τα στοιχειώδη δικαιώματα όλων των εργαζομένων προς όφελος των εφοπλιστών και αρνείται να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των ναυτεργατών».

Τα

ΚΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ - ΤΟΥΡΙΣΜΟ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
καλούν με ανοιχτή επιστολή τους,σε Παλλαϊκή στηριξη των ναυτεργατών, σε απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις όπως λένε των μεγαλοξενοδόχων του Συν.Ελ.Τουρ. Επιχειρήσεων(ΣΕΤΕ)
Την ανοιχτή επιστολή  τους υπογράφουν: 

  Τα κλαδικά Συνδικάτα Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Κεφαλλονιάς, Ζακύνθου, Κω, Λήμνου, Λέσβου, Ικαρίας, Λάρισας, τα Επιχειρησιακά Σωματεία στα ξενοδοχεία ΤΙΤΑΝΙΑ, ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, ΝΟΒΟΤΕΛ, ΚΑΡΑΒΕΛ, OLYMPIC ROYAL, ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ και CROWN PLAZA, καθώς και οι Σωματειακές Επιτροπές Εργαζομένων στα ξενοδοχεία του ομίλου Δασκαλαντωνάκη και στο ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ.

 Αντίστοιχες ανακοινώσεις έβγαλαν και η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας, η Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο, το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ  
Αναλυτικά η ανακοίνωση  ΕΔΩ


 Aνακοίνωση της ΠΑΣΥ για την απεργία των ναυτεργατών  ΕΔΩ


Και ακόμη
 
Όλη η Σκόπελος στο πλευρό των ναυτεργατών
Η ανακοίνωση της επιτροπής αγώνα Σκοπέλου   ΕΔΩ


ΕΔΩ     
θερμή παράκληση του skopelos news  άνεργοι οι συνταξιούχοι ναυτεργάτες από τον Βόλο η  κοντινές περιοχές ακόμη και από την Θεσσαλία   αύριο το πρωί  να είμαστε όλοι στο λιμάνι του Βόλου για να βοηθήσουμε  τους ναυτεργάτες στα πλοία που κάνουν τη γραμμή Βόλος  Σποράδες να μην δεχτούν πιέσεις και να γίνουν απεργοσπάστες χωρίς να θέλουν ....

 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ!

 

18 σχόλια:

ένας στρατολάτης είπε...

ΒΒ, πως να μην ανοίγουν το βρωμόστομό τους και να ξερνούν το βόθρο που τους ξεχειλίζει όταν βλέπουν πως ακόμα και σήμερα παραμένουν "πρωτοκλασσάτα στελέχη κομμάτων εξουσίας";
Όταν τα τρώμε στη μάπα νυχθημερόν στα πάνελ; Όταν μάλιστα θα ξαναψηφιστούν και θα ξανακυβερνήσουν;
Μπόχα και δυσωδία...

Ανώνυμος είπε...

Το κορυφαίο ήταν οτι χθες ο ALPHA παρουσίασε ρεπορταζ απο τη Ζάκυνθο με τους απελπισμένους ξονοδόχους και εστιάτορες... Κάποιος μάλιστα δήλωσε ότι η κυβερνηση θα πρέπει να λάβει μέτρα απέναντι στις απεργίες. Θέλησαν τα ΜΜΕ να περάσουν την εικόνα της αγανάκτησης και της εναντιωσης των νησιωτικών κοινωνιών απέναντι στην απεργία. Δέν τα κατάφεραν όμως!

blackbedlam είπε...

Στρατολάτη καλημέρα σου
Είναι όπως τα λες και θα το πιούμε όλο μέχρις τελευταίας σταγόνας το ποτήρι με το κώνειο.
Είναι όμως μερικές φορές που αναρωτιέμαι, γιατί μας έπιασε τέτοια απαισιοδοξία.
Γιατί όλοι με μια φωνή εκτιμάμε ότι θα ξαναψηφιστούν.Πιθανόν και να είναι έτσι, όμως εμείς το παρακάναμε νομίζω και αυτό δημιουργεί κλίμα.
Κλίμα παραπέρα απαισιοδοξίας, κλίμα παθητικό, πεσιμιστικό.
Το συναντώ καθημερινά σε δικούς μας ανθρώπους,μη νομίζεις και εγώ αυτήν την άποψη εκφράζω και νομίζω κακώς.
Πάει τελείωσε; Το αποδεχτήκαμε;
Έχει καθίσει το πράγμα δεν κινείται τίποτα στις συνοικίες, στις γειτονιές,στις πλατείες στα καφενεία.
Που παλαιότερα παίρναμε σβάρνα τους δρόμους και τα σπίτια....δεν ξέρω τι να πω.
Δεν είμαι σίγουρη, αλλά θαρρώ θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο κλίμα προεκλογικά, κάπου την πατάμε ή μου φαίνεται;

blackbedlam είπε...

Κωνσταντίνε .
Τα ΜΜΕ λες, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν το είδα, έτσι και αλλιώς δεν μπορώ πια να τους ακούω τους ξεφτιλισμένους,δεν μπορώ να με φτύνουν με τόσο θράσος και τέτοια υποτίμηση της νοημοσύνης μου και προσβολής της αισθητικής μου.
Τους φαντάζομαι όμως όλους αυτούς που έχτισαν τους αιγιαλούς, που έκαψαν και καταπάτησαν,που έγλυψαν και προσκύνησαν κατουρημένες ποδιές οι αλήτες.

Δυο λεπτά πριν, διάβαζα στις ειδήσεις, στα ΝΕΑ πρέπει να ήταν, για το πως "εκβιάστηκε η απεργία από το ΚΚΕ" και από κάτω είχε σχόλια.
Δυστυχώς δεν μπορώ να το ξαναβρώ, αλλά υπήρχε σχόλιο πολύ προσεκτικά διατυπωμένο, που κατέληγε στην πρόταση να βγει το ΚΚΕ στην παρανομία!
Έτσι στα ίσια διατυπωνόταν η πρόταση.
Και φυσικά αυτή η πρόταση δεν εκφράστηκε από τον ηλίθιο του σχολίου που δεν κάνει τίποτα από το να παπαγαλίζει, χώρια που μπορεί να είναι και βαλτός, αλλά έχει ακουστεί και από επίσημα χείλη με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.
Αν θυμάσαι για την ασυλία του ΚΚΕ έχουν ακουστεί ουκ ολίγα.
Τι εννοούν όταν λένε "όχι στην ασυλία του ΚΚΕ"
Είναι αδίστακτοι και τέτοιοι θα είναι, όσο εξακολουθεί η εξουσία τους, όσο θα τους παρακολουθούμε, παθητικοί θεατές στην ίδια μας την εξόντωση.

sosat είπε...

Πότε η συκοφαντία και το ψέμα «ανυψώνονται» σε γκεμπελισμό;
*
Πρώτον, όταν το ψέμα είναι τόσο απίθανα μεγάλο που ο κανονικός άνθρωπος αρχίζει να αναρωτιέται.
Προσέξτε:
«...Το μέγεθος της ψευτιάς είναι ένας παράγοντας για να γίνει πιστευτή. Με την πρωτόγονη αφέλεια των μαζών, ένα μεγάλο ψέμα είναι πιο αποτελεσματικό από ένα μικρό (...) Δεν θα συμβεί ποτέ η μεγάλη μάζα να υποπτευθεί ένα τόσο μεγάλο ψέμα, και η μάζα θα σταθεί τέλεια ανίκανη να πιστέψει πως θα μπορούσε να είχε κανείς τη σατανική ξετσιπωσιά να διαστρέψει την αλήθεια σε τέτοια έκταση».
(Αδόλφος Χίτλερ, «Ο Αγών μου», εκδόσεις Ζαρβάνου, τ. Α΄, σελ. 55).
*
Δεύτερον, όταν η συκοφαντία, που με «σατανική ξετσιπωσιά, διαστρέψει την αλήθεια σε τέτοια έκταση», επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται.
Πρόκειται για το γνωστό «πες πες κάτι θα μείνει».

blackbedlam είπε...

Άκου Κωνσταντίνε.
Έψαχνα και δεν το έβρισκα και μόλις πήγα στην ανάρτηση του Στρατολάτη βρήκα το άρθρο των ΝΕΩΝ πήγα και βρήκα και το σχόλιο που σου έλεγα. Διάβασε να δεις.
Δεν είναι τυχαία πράγματα αυτά.
Γράφει λοιπόν ο τύπος:
"Δεν καταλαβαίνω αυτή τη σκόπιμη αναπηρία του κράτους. Το ΚΚΕ σαφώς έχει δηλώσει ότι επιδιώκει με κάθε τρόπο την κοινωνική ρήξη. Το κράτος τι κάνει; Γιατί μας ζητά να του πληρώνουμε φόρους; Για να εφαρμόζει τους νόμους κατά το δοκούν; Όταν το ΚΚΕ δηλώνει, προς τιμήν του, ευθαρσώς ότι "νόμος είναι το δίκιο του εργάτη" και τους νόμους του αστικού κράτους τους γράφει στα παλιά του τα παπούτσια, πόσο μπορεί να θεωρηθεί ότι αποτελεί ένα "νόμιμο κόμμα"; Είναι σαφές ότι επιδιώκει τον "τρίτο γύρο" αδιαφορώντας για κάθε τι άλλο. Περιουσίες καταστρέφονται, ανθρώπινος μόχθος πάει χαμένος. Σε λίγο ίσως και ζωές. Καιρός δεν είναι να κηρυχθεί παράνομο, όπως ήταν κάποτε; Και σίγουρα το βόλευε εκείνη η κατάσταση περισσότερο. Προσέδιδε και μια αίγλη οσιομάρτυρα. Το πρόβλημα βέβαια είναι από ποιους σταθμούς θα περνάει τα μηνύματα, όπως συνήθιζε. Τίρανα, Βαρσοβία, Βουκουρέστι, Μόσχα πάνε πια. Και η Πιονγκ Γιανκ είναι αρκετά μακριά για καλή λήψη".

blackbedlam είπε...

Γεια σου φίλε Τάσο.
Έχεις δίκιο, έτσι ακριβώς είναι και αυτοί, ξέρουν και αξιοποιούν όλες τις μαύρες θεωρίες προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους και να χειραγωγήσουν τις μάζες.
Όταν ένα γεγονός δεν το γνωρίζει κάποιος γι΄αυτόν είναι σαν να μην συνέβη ποτέ.
Όλοι οι μηχανισμοί στα χέρια τους.
Δοκίμασε να πεις κάτι σε κάποιον που δεν έτυχε να το ακούσει ή να το διαβάσει.
Αν αυτό που του λες περιγράφει κάτι καινοτόμο,αν είναι έξω από τα δεδομένα του, δεν θα σε πιστέψει.
Πολλές φορές τυχαίνει και λέω σε αυτόν που αμφισβητεί αυτό που του λέω:"Το ότι δεν γνωρίζεις το γεγονός δεν σημαίνει ότι δεν έγινε"
Και όμως είναι έτσι.
Σήμερα με τα ΜΜΕ να έχουν τον πρώτο λόγο στην ενημέρωση και άρα και στην παραχάραξη ή στην απόκρυψη των γεγονότων και της αλήθειας που την πλασάρουν κατά πως βολεύει τα συμφέροντά τους,ο κόσμος ενημερώνεται από αυτές τις πηγές.
Την αλήθεια όμως από που θα την μάθει;
Την άλλη άποψη ποιος θα του την πει;
Στο τέλος το ψέμα από την στιγμή που υιοθετείται από την πλειοψηφία των μελών μιας κοινωνίας, γίνεται η αλήθεια της ιστορικής περιόδου,μέχρι η ίδια η ιστορία να το διαψεύσει.
Να είσαι καλά και καλή σου δύναμη.

Κώστας Παπαδόπουλος είπε...

στην Καλαμπάκα λέει ένα ρεπορτάζ ότι μειώθηκαν οι κρατήσεις κατά 70% για φέτος το πάσχα !! τίς πταίει ;
Τώρα ας πούμε πώς εγώ που δεν έχω μία , άν είχα, και ήθελα να πάω διακοπές για το πάσχα στο νησί , σε ένα νησί δεν έχει σημασία δεν θα μου στερούσαν το δικαίωμα των διακοπών οι κομμουνιστές ;
Τώρα άμα θέλω να φάω κρητική ντομάτα φρέσκια πώς θα την φάω που δεν έχει καράβι ;
Δεν καταλαβαίνετε ότι εκθέτουμε την χώρα στους ξένους ;
Δεν καταλαβαίνετε ότι καταλύετε το κρατος;
ότι θα έλθουν σεισμοί και λιμοί και ότι εκατοντάδες άρρωστοι - όχι με τον ολυμπιακό- αλλά πραγματικοί δεν θα έχουν φάρμακα και φρέσκο μεταλαγμένο γάλα να πιούν .
Τι κάνετε ;
Βουλώστε το και στον καναπέ σας , είναι και μεγαλοβδομάδα και είναι αμαρτία .

Unknown είπε...

Κρίση στο Περισσό εξαιτίας της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία όλων των αριστερών δυνάμεων προκειμένου να χτυπηθεί το Μνημόνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαπερνούν τα κομματικά στεγανά πολλές οργανώσεις τοπικά και σε χώρους δούλειας ετοιμάζονται να εκδώσουν ανακοινώσεις υπερ της συνεργασίας άλλα η ηγεσία του κόμματος προσπαθεί να κρατήσει τα όργανα μακριά από τη λήψη μιας οποιασδήποτε που θα λέει «ναι» στην πρόταση συνεργασίας.

”Η Ιστορική χρησιμότητα του ΚΚΕ παύει να υπάρχει για τους Έλληνες πολίτες εάν τέτοιες ώρες στην πρόταση για κοινή αντιμνημονιακή κάθοδο στις εκλογές και αριστερή πρόταση, αντιπροτείνει στο Ελληνικό λαό να γίνει κουμουνιστής σε ένα απόγευμα μόνο και μόνο για να ψηφίσει το Κόμμα.Το ΚΚΕ μέσω της ηγεσίας τους ζητά από του κομμουνιστές κομματική αυτοθυσία αντί να γίνει το ίδιο παρανάλωμα για το συμφέρον του Λαού” δηλώνουν σοβαροί κομουνιστές.

Οι εξελίξεις αυτές δημιουργούν σοβαρότατα προβλήματα αφού μπορεί η ηγεσία του ΚΚΕ να απορρίπτει μετά βδελυγμίας ένα ενδεχόμενο συνεργασίας, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα στελέχη που βρίσκονται στο επίπεδο της κοινωνίας και βιώνουν Μνημόνιο καθημερινά



Μάλιστα προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω τα στελέχη που τάσσονται υπέρ της συνεργασίας των αριστερών δυνάμεων κάνουν λόγο για κρίση.

blackbedlam είπε...

Κωστή μου καλημέρα σου.Πού χάθηκες βρε, έπεσε δουλειά;

Πάντως οφείλω να σου πω ότι είσαι αφελής και δεν μπορείς να σκεφτείς.

Στην Καλαμπάκα η πτώση της Τουριστικής κίνησης κατά 70% μάλιστα, οφείλεται στους Ναυτεργάτες και στην Ανθελληνική τους στάση.

Και δεν είναι καθόλου αστείο.

Να ξέρεις οι νησιώτες που είναι αποκλεισμένοι είχαν συμπούρμπουλοι προγραμματίσει φέτος τις Πασχαλινές τους διακοπές στην Καλαμπάκα!

Έτσι λοιπόν και επειδή τους εγκλώβισαν στα νησιά τους, έμειναν και τα ξενοδοχεία χωρίς κρατήσεις, έπιασε το 70% η πτώση της Τουριστικής κίνησης.

Και τι να πω και γω που περιμένω από αυτήν την κίνηση, μπας και πουλήσουμε λίγο από το "όπιο"

Και όλα τα δεινά που συσσωρεύονται στην χώρα στην αγοραστική κίνηση των καταστημάτων ακόμη και ότι εκεί που είχε στρώσει ο καιρός βλέπεις πως άλλαξε και πιάσανε ξανά τα κρύα και τα χιόνια;

Οι ναυτεργάτες είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά και για άλλα πολλά.

Πάντως απ΄ότι καταλαβαίνω ή διαβάζεις Ριζοσπάστη ή ακούς 902 και μάλιστα κατά τις 11 τον Δάνη Παπαβασιλείου.

blackbedlam είπε...

Παπαδάκη.

Τρολάρεις ή προβοκάρεις;.

Τόσο τα μέσα όσο και τα έξω, τυχαίνει η εδώ κομπανία μάλλον να τα ξέρουμε καλά και, καλά να τα κουλαντρίζουμε.

Σου το λέω γιατί βλέπω σε τρώει η αγωνία μην και πάθει τίποτα το ΚΚΕ.

Ηρέμησε λοιπόν και μη χάνεις τον χρόνο σου.

Μαθημένοι είμαστε να δίνουμε μάχες.

Λυπάμαι που δεν έχω τίποτε να σε τρατάρω.

Άντε γεια.

Κώστας Παπαδόπουλος είπε...

Ακούμε βλέπω τα ίδια , δεν έχει και τίποτε άλλο να ακούσεις το πρωί . Εκτός αν θές να αυτοκτονήσεις η είσαι καψούρης και ακούς ΟΑΣΗ .
ΥΣΤ.βγάλε αυτό με τα κρυπτογραφηκα , βαριέμε και δν βλέπω και καλά , πολλές φορές θέλω να σου γράψω και δεν μπορώ τους ελέγχους με τίποτα .

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Χαρούμενη Πασχαλιά ,όσο γίνεται ,να περάσεις φιλενάδα.

Κατά τ' άλλα σου εύχομαι να σηκωθείς ένα πρωί, και νάναι όλες σου οι προσδοκίες και τα όνειρα αναστημένα .
Το αξίζεις !!!!

Λευτέρης-Δικαίος Παπαδέας είπε...

Καλή μου φίλη, Χρόνια Πολλά! Προσδοκώ ανά(σ)τασιν ζώντων και ζωήν του παρόντος αιώνος! Αμήν.
Άθεος μεν παιδόθεν, ευλαβής δε. Μεγαλώνοντας έγινα και... δογματικός της Ορθοδοξίας ΜΑΣ!
Από τα βουνά της Αρκαδίας, μακριά από το διαδίκτυο, ήρθαν τα παιδιά μου (την Ελσούλα τους την είχα κλέψει από τη Μ. Πέμπτη) και φέραν μαζί τους ένα πράμα του διαόλου, που το βάζεις στο λαπιτόπι κι έχεις ιντερνέτι. Έτσι σου στέλνω τις θερμές ευχές μου, περιμένοντας στο σπίτι να γυρίσει ο υπόλοιπος κόσμος από την εκκλησία για τη μαγειρίτσα. Να είσαι καλά! Φιλάκια από την Έλσα!

blackbedlam είπε...

Στα κλεφτά από την παρέα κάτω που τα πίνει,και η ώρα είναι 12,52!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Διαχειριστής είπε...

Καλημέρα και Χρόνια πολλά αγαπητή φίλη!

koulpa είπε...

ήλθα να πώ ένα χρονια πολλά κι από εδώ.. αλλά κόλησα.. δε θα επεκταθώ.. για να μην αλλιώσω τη γεύση των εορτών.. ελπίζω να μπορέσω άλλη στιγμή.. :) :)
χρόνια πολλά και καλή σας ανάσταση κι από εδώ :) :)

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Black χρόνια πολλά, ελπίζουμε, αν υπάρχει θεός, να μας φωτίσει λίγο γιατί δεν μας βλέπω καλά. Σε περίπτωση που δεν συμβεί κάτι τέτοιο λίαν συντόμως μας βλέπω να μεταναστεύουμε προς ELVA μεριά, γιατί θα γίνει ανυπόφορη η κατάσταση εδώ.

Τα φιλιά μας.
Να σαι καλα, καλή δύναμη για τη συνέχεια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...