Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΑΥΡΙΟ!


 Αύριο είμαστε εκεί, για να πούμε όχι στους νεκροθάφτες των ονείρων μας και του μέλλοντός μας.





Αύριο δεν μένει κανείς στο σπίτι του.

Αύριο δεν κατεβαίνει κανείς μόνος του στην διαδήλωση.
Όλοι μπορούμε να έχουμε μαζί μας και κάποιους πρωτάρηδες, είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν.

Ξέρουμε ένα πράγμα, ότι αύριο δεν πάμε για την κατάληψη των χειμερινών ανακτόρων.

Ξέρουμε , από αύριο οι ευθύνες μας μεγαλώνουν, η αυριανή μέρα μπορεί  να γίνει εφαλτήριο αγώνων, για μεγαλύτερες, αποφασιστικότερες και πιο αποτελεσματικές μάχες, με στόχο την ανατροπή του βάρβαρου συστήματός τους.


Αύριο πάμε να τους δείξουμε την δύναμή μας, να μετρηθούμε, να πάρουμε τα΄πάνω μας, να δείξουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι.

Να πούμε ΌΧΙ στους νεκροθάφτες των ονείρων μας, των δικαιωμάτων και του μέλλοντός μας.

Αύριο είμαστε εκεί όλοι για να αποτρέψουμε τα απάνθρωπα σχέδιά τους.

Αύριο είμαστε εκεί για να κάνουμε τους χειρότερους εφιάλτες τους να ζωντανέψουν.

Αύριο είμαστε εκεί όλοι για να υπερασπιστούμε την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας


Αύριο πάμε εκεί όλοι μαζί για να τους πούμε ότι είμαστε αποφασισμένοι, ότι δεν μας κουλαντρίζουν τα συναισθήματα, ο θυμός και η αγανάκτηση, αλλά η συνείδησή μας γι΄αυτό
και να το ξέρετε:

Το πρώτο που θα  προσέχουμε είναι ο εαυτός μας και οι διπλανοί μας.

Το πρώτο που θα προσέχουμε είναι η πειθαρχεία στις γραμμές μας, συντεταγμένα.

Το πρώτο που θα προσέχουμε είναι να μην σας δώσουμε την ευκαιρία και την ικανοποίηση ότι μας προβοκάρατε και πήγατε  το κίνημα που πάει να αναπτυχθεί πίσω.

Το πρώτο που θα προσέχουμε είναι η περιφρούρηση του αγώνα μας.

Το πρώτο που προσέχουμε, είναι ο κεντρικός μας στόχος. 
Γιατί δίχως αυτόν δεν μπορούμε εμείς,  η εργατική τάξη,εμείς  ο κόσμος του μόχθου,εμείς  οι παραγωγοί του πλούτου,  να μπορέσουμε να απεγκλωβιστούμε από τον κατήφορο και την κόλαση που μας οδηγείτε.
                                            Και κεντρικός μας στόχος είναι:

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΑΪΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.




10 σχόλια:

Ευμένης είπε...

Καλημέρα ΒΒ
Σήμερα και αύριο γράφεται ιστορία.
Χρέος μας να ήμαστε παρόντες.
Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι τόσο μαζική η συγκέντρωση μας, που θα δώσει δύναμη σε όλους μας.
Καλή δύναμη στους συναγωνιστές.
Αγώνας παντού και πάντα, για την ανατροπή και την λαοκρατία.

egar8644 είπε...

καλησπερα Bedlam ειμαι ο δεξιουλης η οπορτουνα egar8644 που σε ειχα ενοχλήσει
θυμάσαι;
Σήμερα ημουν στο Συνταγμα εξω απο την μεγάλη Βρεττάνια μεχρι την στιγμη που ήταν το ΠΑΜΕ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ όλα ήταν όμορφα δεν τολμούσε καμμια κυρία να κουνηθεί και ω του θαύματος έκανε το αναμενόμενο είχε έλθει η ωρα της αποχώρησης.
Τότε βρήκε και την ευκαιρία η αστυνομία και επιτέθηκε με σφοδρότητα στους διαδηλωτές κτυπουσαν απο παντου και που ήταν το ΠΑΜΕ ειχε εκπληρωσει τον σκοπό του ετσι εγκαταλείπουν την μαχη οι κομουνιστες και αφήνουν τον χωρο να τον φυλάνε οι οπορτουνες σαν και εμένα Ο κομουνιστες καταθετουν την ζωή τους και δεν φευγουν αν ηταν το ΠΑΜΕ εκεί θα έκανε την επιθεση η αστυνομία; Νομίζω πως όχι.
Πάλι μας αφήσατε μονους να τρώμε τα χημικα στην μαπα παντως απο οργάνωση σκιζετε.
Δεν πειραζει εσεις οργάνωση και εμείς τοννους χημικα και δακρυγόνα ας ειναι ειστε μαγκες και ωραιοι φαγατε και τα σουβλάκια στου μπαιρακταρη γιατι εμεις δεν προλάβαμε μας κυνηγουσαν εκει τα παιδια με τα κράνη και τις ασπιδες δεν πειραζει τοπο στους ηρωες να ζήσετε να σας χαιρομαστε μπραβο σας και χαράμι σε μας τους βλάκες

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Απλά,εξακολουθείς να αποδεικνύεις πως είσαι "δεξιούλης" και "οπορτούντας" με τα όσα λές και με τον τρόπο που τα λες, ψευτο-επαναστάτη της πεντάρας, που πιστεύεις ότι με "αγώνες" του τύπου "κλέφτες κι αστυνόμοι" θα ανατρέψεις το Σύστημα...
Αλλά το έργο έχει και συνέχεια... όταν θα αρχίσουν οι πραγματικές ταξικές μάχες και τότε να δούμε πού θα τρέξετε να κρυφτείτε μικροαστικά ρετάλια...
"Θεριεύει ο γίγαντας τώρα Λαός και σπάει δεσμά κι αλυσίδες..."
Ζήτω το τιμημένο ΚΚΕ
Σπύρος

blackbedlam είπε...

Εgar εγώ δεν σε θεωρώ προβοκάτορα.
Παραπληροφορημένο ίσως, αποπροσανατολισμένο ίσως.
Αλλά καταλαβαίνω και τον Φίλο τον ΣΠΎΡΟ.
Έχε το νου σου θα σου γράψω.

Για σήμερα καλη σου νύχτα και αύριο μην ξεχνάς στην Βουλή στις 9!
Τα λέμε.

egar8644 είπε...

καλη μερα bedlam
εγω δεν ειμαι παραπληροφορημενος ειμαι καλα πληροφορημενος οταν φας τα χημικα στην μαπα καταλαβαινεις τι σημαινει προβοκατορας και πουλημενος
καταλαβα οτι καταλαβες
κοιταξτε να μην μας αφησετε παλι εκθετους
εγω θα ειμαι παλι εκει οσο για τον φιλο που με θεωρει προβοκατορα επρεπε να μεινει ολη την νυχτα εκει να τους δειξει τα δοντια του θα ηταν μια μαγικη νυχτα με ενα εκατομμυριο πολιτες στην πλατεια ο κομουνιστης δεν αφηνει τους αλλους και δεν εγκαταλειπει την θεση του

johngarfall είπε...

Το ένας λάθος της ηγεσίας του ΚΚΕ διαδέχεται το άλλο.Μιά από τα ίδια και χτες,μια περατζάδα απο το Σύνταγμα και απ εδώ παν οι άλλοι.Αραγε γιατί;
Δεν θα ήταν καλίτερα μια και κανείς δεν αμφισβητεί την άρτια οργάνωση που έχετε να την χρησιμοποήσετε οσον στο δυνατό πιο ωφέλημα για τον λαό που είναι δεν οργανωμένος σαν και σας;
Απλά η ηγεσία του ΚΚΕ δεν θέλει την ρήξη με το κατεστημένο κάτι που είναι κυρίαρχο για κάθε κομμουνιστή που βάζει την ζωή του σε δεύτερη μοίρα,καιφέρνει μεγάλη ευθύνη γιαυτό.

blackbedlam είπε...

egar Καλή σου μέρα.
Κοίτα τώρα τι κάνεις. Πρώτα με τρελαίνεις και τώρα θα με ξαγρυπνήσεις.
Δες τι μου λες:Σας άφησε μόνους το ΠΑΜΕ. Ποιους μωρέ άφησε μόνους;
Το ΠΑΜΕ και κάθε συνδικαλιστικός ή και κομματικός φορέας, έχει ένα πρόγραμμα ανάλογα πως εκτιμά τα πράγματα και αυτά που έχει να εκτιμήσει προκειμένου να καταστρώσει το πρόγραμμα και την τακτική του είναι πολλά.
Πάρα πολλές παράμετροι.
Έχει λοιπόν το πρόγραμμά του σε κάθε δράση του και αυτό εφαρμόζει.
Να συζητήσουμε όσο θες αν είναι το σωστό ή όχι, αλλά να μου λες ότι το δικό του πρόγραμμα πρέπει να το προσαρμόζει ανάλογα με το τι εκτιμούν οι άλλοι ε αυτό είναι κουλό.
Για να στο κάνω πιο λιανά, μου λες, ότι ας πούμε εσύ κατεβαίνεις στις κινητοποιήσεις με τον Ανταρσύα ή με κάποιον άλλο πολιτικό φορέα τον ΣΥΝ ή με τις πρωτοβάθμιες οργανώσεις γιατί συμφωνείς με το δικό τους πρόγραμμα και είναι φυσικά δικαίωμά σου.
Τα προγράμματα όμως αυτών των οργανώσεων δεν συμφωνούν με του ΠΑΜΕ.(μιλώ για επιμέρους δράσεις και όχι τα γενικά προγράμματά τους εκεί δεν συμφωνούν καθόλου) τι να κάνει δηλαδή να παριστάνει την περιφρουρηση και σε άλλους φορείς; Τι είναι μωρέ τα παιδιά της ΚΝΕ και η σπουδάζουσα ή οι εργαζόμενοι, σεκιουρητάδες; Θα με αποσώσεις εσύ.
Οι κομμουνιστές καταθέτουν την ζωή τους όχι τσάμπα και βερεσέ. Δεν χαραμίζουμε ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά μας χωρίς να έχουμε στοιχειωδώς μετρήσει τις πιθανότητες να είναι οι αγώνες μας αποτελεσματικοί και με τις μικρότερες δυνατόν απώλειες.
Κάτι τέτοιο θα ήταν εγκληματικό.
Θα μου κάνεις την χάρη να προσέχεις τον εαυτό σου και τις επιλογές σου.
Και για να το πετύχεις αυτό, χρειάζεται να ξέρεις, να γνωρίζεις ,να αποφασίζεις συνειδητά και γιατί όχι και κριτικά.

blackbedlam είπε...

Ρε συ john Τι στο καλό περιμένετε από το ΚΚΕ; Ή συμφωνείται μαζί του ή όχι.
Δεν γίνεται να μην συμφωνείται αλλά να θέλετε να του επιβάλλεται την δική σας άποψη.
Θα καταλάβαινα αν συμφωνούσατε με την θεωρεία και την ιδεολογία ,να βρισκόσασταν στις γραμμές του και να του ασκείτε κριτική εποικοδομητική για να παίρνει καλύτερες αποφάσεις, να τις υλοποιεί περισσότερο αποτελεσματικά.
Τώρα εσύ δεν κάνεις κριτική για το πρόγραμμά του, για την εφαρμογή της ιδεολογίας του, πράγμα που ο κάθε πολιτικοποιημένος πολίτης έχει το δικαίωμα, δεν έχω καμιά αντίρρηση.
Αλλά βρε παιδιά, να κάνετε κριτική γιατί δεν το παίζει τσάμπα μάγκας, γιατί δεν κάθετε να αντιμετωπίσει τα ΜΑΤ, γιατί με λίγα λόγια δεν κάνει επανάσταση με το μαγικό ραβδί που διαθέτει, ε, είναι ένα ζήτημα.
Την επανάσταση θα την κάνουμε εμείς και όταν λέω εμείς, εννοώ ο λαός, η εργατιά.
Άμα και ο λαός έχει του κώλου του το χαβά και δεν καταλαβαίνει χριστό, άμα και εκστασιάζεται με τα πρωινάδικα, τα μεσημεριανάδικα και την αράζει στον καναπέ του,δουλειά δεν γί νε τε.
Φυσικά να πάρεις υπ΄όψη σου ότι δεν είναι περίεργο αυτό, βλέπεις ο καπιταλισμός έχει όλους τους μηχανισμούς για την "ΠΑΡΑΓΩΓΗ" τέτοιων πολιτών έχει στην διάθεσή τους την εκπαίδευση, τους μηχανισμούς ελέγχου, την καταστολή.
Από κει και πέρα είναι στην ευθύνη του ΚΚ να συμβάλλει ώστε να μετουσιωθεί το ταξικό ένστικτο των εργαζομένων σε ταξική συνείδηση.
Αλλά αυτά δεν είναι εύκολα πράγματα.
Μην ξεχνάς ότι και οι κομμουνιστές παιδιά του καπιταλισμού είμαστε.
Θέλει αγώνα και κουράγιο και δύναμη και γνώση. Παλέψτε το και μην μπλέκεται.

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Προς Egar-Jongarfall,
Τα ίδια σκατολογίσματα με τα δικά σας αναφέρει και η ανακοίνωση της Ασφαλίτικης Αντιεξουσιαστικής Κίνησης για τη δολοφονία του συντρόφου μας οικοδόμου...
"Το φασισμό βαθειά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον". Κι από δώ και πέρα δεν θα έχετε μέρος να σταθήτε αναρχοτραμπούκοι, φασιστοειδή, δεκανίνικα του αστικού κράτους, θα σας τσακίζουμε όπου σας βρούμε... ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
ΣΠΥΡΟΣ

egar8644 είπε...

προς τον Σπυρο
Τιμώντας και σεβόμενος τον θανατο του αγωνιστή δεν σου απαντω
ήμουν και εγώ εκεί κοντά και εφυγα αργά
Bedlam θα τα πουμε οταν ηρεμησουν τα πραγματα λ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...