Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Επιτέλους !!!!
Καιρός ήταν .....
Μην πεις μετά ότι δεν ήξερες.

5 σχόλια:

OOO είπε...

ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΗΣΥΧΟΣ,ΑΠΟΚΑΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

«Ο Κλάρας, αφού µια φο ρά πρόδωσε και αποκήρυξε το ΚΚΕ επειδή λύγισε µπροστά στην τροµοκρατία του Μανιαδάκη, ξαναζήτησε στον καιρό του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα να ξαναγοράσει µε το αίµα του την προδοσία του εκείνη που αναγνώρισε και καταδίκασε. Το ΚΚΕ τούδωσε τη δυνατότητα αυτή. Σήµερα, όµως, σε µια δύσκολη και κρίσιµη στιγµή, από δειλία και φόβο, παρά τις υποσχέσεις και τη συµφωνία που στα λόγια έδειξε, απειθαρχεί πάλι, ξαναπροδίδει το ΚΚΕ µε την τυχοδιωκτική και ύποπτη στάση του που µονάχα τον εχθρό ωφελεί. Στο ΚΚΕ δεν έχει θέση κανένας οσοδήποτε ψηλά κι αν στέκει και οσοδήποτε µεγάλος κι αν είναι, όταν οι πράξεις του δεν συµβιβάζονται µε το κοινό συµφέρον και όταν παραβιάζεται η δηµοκρατική εσωκοµµατική πειθαρχία».

BLACKΚΑΤΑΜΑΥΡΑ

ΕΜΕΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΩΩΚΟΜΜΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ??

blackbedlam είπε...

Αν "επιτρέπεται από την εσωκομματική πειθαρχεία";
Αυτό εξαρτάται από τον συσχετισμό δύναμης.
Πάει να πει αυτό θα αποφασιστεί με την ψηφοφορία και στην πράξη,θα φανεί από την εφαρμογή του δημοκρατικού συγκεντρωτισμού.
Καταστατικός κανόνας απαράβατος, που πρέπει να "ξέρεις" να τον υπηρετείς και να τον εφαρμόζεις.
Ade Gia, μας παίρνουν τα σώβρακα!
Ή το παίρνουμε χαμπάρι και ξεκινάμε τις μπαλοθιές ή σταυρώνουμε τα χέρια και φωνάζουμε "Βάρα με αγά μου ν΄αγιάσω"
Εγώ κάτω δεν το βάζω, η ζωή είναι δική μας, η επιστημονική θεωρία του Μαρξισμού που σήμερα επιβεβαιώνεται καθημερινά δεν είναι ιδιοκτησία κανενός,είναι η παντιέρα μας για τα πανανθρώπινα ιδανικά και δεν την χαρίζουμε πουθενά και σε κανέναν.
incomprendido?
Και τέλος να είσαι καλά μην με κολάζεις με "λεπτομέρειες"
Δεν είναι ώρα.

faros είπε...

Είναι ο καπιταλισμός, Ηλίθιε !

Εύστοχος ο τίτλος του Νίκου του Μπογιόπουλου !
(άσχετα αν απευθύνεται σε συγκεκριμένη κάστα)

OOO είπε...

Εχεις δικαιο ΒΒ,μας ταχουν παρει τα σωβρακα.Το γιατι ειναι μεγαλη ιστορια για να την πουμε εδω.Αυτον το περιεργο χρονο,2011,αποφασισα να γνωρισω τον τοπο που λεω πατριδα μου.Γυριζω την χωρα μενοντας μεγαλα διαστηματα σε διαφορετικες πολεις και χωρια,μακρυα ναναι απο το ψευδοκρατος των Αθηνων.Αν μπορουσα να σου περιγραψω με λογια την κατασταση της Αριστερας,οργανωτικη,πολιτικη,ιδεολογικη,πολιτισμικη,θα σοκαριστεις.Ετσι κατα ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ εξηγειται γιατι μας πηραν τα σωβρακα.

Στον Φαροφυλακα θα πω μονο οτι καστες και καμαριλιες υπαρχουν αρκετες στην σκοτεινη πλευρα του μυαλου του??

Scorpion49 είπε...

Αγαπητέ AdeGia, δε βγάζει πουθενά αυτή η συζήτηση με τους πρώην αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης. Το ΚΚΕ έκανε πολύ καλά και ξεκαθάρισε όλες αυτές τις εκκρεμότητες, μόνο που έχασε πολύτιμο χρόνο, θα είχε σταματήσει αυτή η πικρή ιστορία πολύ νωρίτερα. Σκέψου τώρα να κάτσουμε να ασχοληθούμε με τους σύγχρονους διασπαστές-αποστάτες του ΚΚΕ, δε θα είχαμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Δικαίωμα του καθενός άλλωστε να διαλέγει το δρόμο του, η ζημιά μεγάλη, έτσι όμως λειτουργεί μια μερίδα ανθρώπων σε περιόδους αλλαγών, ή πανικού. Τα είπαμε, έγινε και αυτοκριτική, φταίξανε, φταίξαμε, τελειώσαμε. Προχωράμε μπροστά και κάνουμε προτάσεις στο λαό για το πως, με ποιο τρόπο μπορεί να γίνουν πράξη τα όσα προτείνει το κόμμα. Το κόμμα λέει δώστε με την ψήφο σας δύναμη, ενισχύστε το ΚΚΕ, και κάποιοι λένε: αύριο ο λαός σας δίνει τη λαϊκή εντολή να κυβερνήσετε, τι θα κάνετε, δεν έχουμε ακούσει με ποιο τρόπο θα αλλάξετε όλο αυτό το καπιταλιστικό σκηνικό, τι σχέδια έχετε επεξεργαστεί, και πως αυτά που λέτε θα εφαρμοστούν στην πράξη; Να δώσει η ηγεσία του κόμματος εκλαϊκευμένες, αλλά πειστικές απαντήσεις στο λαό, ώστε να προσελκύσει ακόμη περισσότερους, ώστε να κάνουν την επιλογή τους όχι ευκαιριακά λόγω κρίσης, αλλά συνειδητά γιατί έτσι θα μείνουν και θα διαδώσουν την ιδέα και θα αγωνιστούν γι’ αυτήν.
Καλό Σαββατοκύριακο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...