Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

φωτογραφία από το www Newsit.gr
 H Παλλαϊκή συγκέντρωση διαδήλωση 
15/12


Σιγά το πράγμα! 
Είναι για να μας τρομάξουν.




Αυτά που θα αντιμετωπίσουμε αν δεν αντιδράσουμε θα είναι πολύ χειρότερα.

 Εμείς, τρομάζουμε με τα μέτρα σας;

Εσάς, θα σας τρομάξουμε με την αποφασιστικότητά μας!


Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν την Αθήνα η οποία πήρε φωτιά, πριν ολοκληρωθεί η πορεία. Όταν η κεφαλή της πορείας είχε φτάσει στην Βουλή, με επικεφαλής το μπλοκ του ΠΑΜΕ και χιλιάδες αγανακτισμένων  διαδηλωτών να διατρανώνουν ειρηνικά την αποφασιστικότητά τους, και σε συγκροτημένη πορεία, από το Πεδίο του Άρεως οι άλλες πορείες,της ΓΣΕΕ της ΑΔΕΔΥ και όλων των άλλων αριστερών δυνάμεων. δεν είχαν ξεκινήσει ακόμη.
Φτάνοντας εμείς στην Βουλή και καθώς διαδηλώνουμε ειρηνικά και ανταλλάσσουμε απόψεις για την δυναμική παρουσία του κόσμου και την αποφασιστικότητά του, η ροή της πορείας στην Σταδίου είναι  πυκνή και διαρκής.
Κατεβαίνουνε στην πλατεία και ξαφνικά από το πουθενά,  ακούγονται εκρήξεις πάνω από τα κεφάλια μας.Μία δύο τρεις ....δυνατές εκρήξεις.
Πέφτουν κρότου λάμψης  και αρχίζουν οι φλόγες να τυλίγουν τις εισόδους του Κινκ Τζορτζ και της Μ.Βρετάνιας.Πριν ολοκληρωθεί η πορεία είναι απορίας άξιο, που βρέθηκαν όλοι αυτοί οι Ματάδες και οι ομάδες Δέλτα που ρίχνουν αδιάκριτα δακρυγόνα, μεσ΄την μέση της πορείας και προς όλες τις κατευθύνσεις.
Δακρυγόνα και ασφυξιογόνα πέφτουν συνεχώς, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα και το κυνηγητό ξεκινάει.
Βλέπουμε μπάτσους να κυνηγούν όποιον βρίσκουν μπροστά τους, να μην διστάζουν να πετούν δακρυγόνα και ασφυξιογόνα στους πάντες.Πανικόβλητος ο κόσμος, τρέχει με κίνδυνο να ποδοπατηθεί. Η πλατεία γεμίζει από το απορημένο και πανικόβλητο πλήθος, που δεν ξέρει προς τα που να στραφεί.Πέφτουν και μολότοφ φυσικά και ο κόσμος πια δεν ξέρει πως να αντιδράσει και που να βρει διέξοδο.
Η Αμαλίας, η Καραγιώργη, η Ερμού, η Μητροπόλεως, είναι απροσπέλαστες από τους Ματατζήδες που κυνηγούν και την πέφτουν σε όποιον βρουν.Το ΥΠΕΣ αρχίζει να φλέγεται και εμείς δεν ξέρουμε προς τα που να στραφούμε. 
Ήδη δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε και η διέξοδος προς το Μετρό του Συντάγματος, δεν προσφέρει καμία ασφάλεια .Έτσι και αλλιώς όμως ,άλλη επιλογή δεν έχουμε και καταφεύγουμε εκεί.Το κυνηγητό επεκτείνεται σε όλους τους δρόμους της Αθήνας
Μια πρώτη εικόνα από αυτά που είδαμε να γίνονται, σε μια ειρηνική πορεία που ο λαός της Αθήνας, οι εργαζόμενοι του λεκανοπεδίου, συμμετείχαν για να διαδηλώσουν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν  τα μέτρα που παίρνονται σε βάρος τους.
Για να πουν ότι θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις ,προκειμένου να αποτρέψουν τον Μεσαίωνα που πάνε να μας επιβάλουν.






31 σχόλια:

ένας στρατολάτης είπε...

Μας ξέσκισαν στο δακρυγόνο τα σκυλιά της χούντας. Εδώ όμως είμαστε και δακρύζει χειρότερα όποιος δακρύζει τελευταίος.

koulpa είπε...

δε ξέρω πως το κάνετε ρε παιδιά.. εγώ φοβάμαι να βρεθώ σε διαδήλωση.. φοβάμαι τις αντιδράσεις μου.. δηλαδη πρόβατο είμαι.. αλλά όταν δώ ματατζη ή κουκουλοφόρο.. αγριέυω.. το χάνω.. και χάνω και το ένστικτο αυτοσυντήρησης.. και κάθε τι ανθρώπινο.. εδώ στον καναπέ μου.. θεωρώ παράλογο να πληρώνω κάποιον για να με δερνει και να με μπουχίζει με δακριγώνα.. αλλά όταν περνώ δίπλα σε ματατζίδες ακόμα και σε κολοβάρεμα να είναι.. αισθάνομαι σα τον τάυρο δίπλα στην τίγρη.. δεν έχω ξεπεράσει τα κατάληπα της 7ετίας φαίνεται.. και με δυσκολία η λογική μου νικά.. φαντάσου να τους πετύχω επί τω έργον..
θα επανέλθω πιό κόσμιος :):)

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθούν να εκφοβίσουν τον κόσμο, με στημένα επεισόδια, να μην ξεσηκωθεί, να μη βγει στους δρόμους !
Και οι ίδιοι αυτοί που τα κάνουν αυτά, βγαίνουν στα κανάλια και με ... κροκοδείλια δάκρυα, τολμούν να παραπονιούνται που οι πορείες δεν έχουν κόσμο !!!

Ό,τι κι αν κάνουν το ποτάμι ξεκίνησε !
Και θα τους πνίξει !

μαχαιρης είπε...

Εγω, παλι...Σημερα με τεραστιο βηχα και ζαλαδες
Και ολο το αναπνευστικο εκτος λειτουργιας...
Αποφασισα τελικα να μην ερθω...
Λυπαμαι...

dimitris είπε...

Β.Β ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, τι να σου κανω, ας ησουν στην κεφαλη της πορειας, θα ειχες ''γλυτωσει'' την μυρουδια, για αλλη μια φορα, το θεατρο με τις μολοτωφ στηθηκε για τ'αυριανα δελτια των 8, τα ξενα δελτια αυτα εδειξαν, την πορεια, την μαζικοτητα και τα συνθηματα τα πολιτικα για αλλη μια φορα θα περασουν στο ''ντουκου'', εχουν και την γροθοπατιναδα του χατζηδακη και μερικα καμμενα αυτοκινητα, το κυνηγι στο πολυτεχνειο, εκει να δεις τρομο και δεος που θα πουλησουν, πρεπει ο κοσμος να κρατηθει στον ''καναπε''.
Το παλευουμε, το ποταμι της οργης ξεκινησε ΑΓΑΝΤΑ...

vasiliskos είπε...

Εγώ παιδιά έφυγα όταν τα πράγματα ήταν ακόμα ήσυχα. Ημουν παρέα με τη τρίτη ηλικία και τους συνόδεψα σπίτι γρήγορα για να μην μπλεχτούν. Αρκετά έχουν περάσει, άσχετα αν αντέχουν πιο πολύ από μένα :)

blackbedlam είπε...

Στρατολάτη καλησπέρα σου.
Το ζήτημα είναι οι όποιες μορφές αγώνα,να μπορέσουν να έχουν συνέχεια και να μην περιορίζονται με αφορμή κάποια συγκεκριμένα γεγονότα.
Ψήφιση νόμων, επιβολή φόρων, μειώσεις μισθών, και άλλων μέτρων.
Μακάρι να μπορέσει να γίνει κατανοητό, ότι από αυτούς πια, δεν έχουμε να περιμένουμε παρά μονάχα και την τελική απαξίωση μας,με ότι αυτό συνεπάγεται.Το μόνο που μπορούμε και πρέπει είναι,να επιβάλουμε την ανατροπή τους.Δεν έχουμε άλλες επιλογές.

blackbedlam είπε...

Φαντάζομαι ότι λίγο πολύ όλοι κάπως έτσι αισθανόμαστε.Μονάχα που την αυτοσυντήρησή μας, την υπερασπιζόμαστε γνωρίζοντας ή μήπως ευελπιστώντας, ότι κατά πως λέει και ο Στρατολάτης:
"Εδώ όμως είμαστε και δακρύζει χειρότερα όποιος δακρύζει τελευταίος".
Καλό σου βράδυ Culpa

blackbedlam είπε...

Έτσι νομίζω και γώ Φάρε.Δεν ξέρω μήπως είναι γιατί αυτό θεωρώ αναγκαίο.Αλλά νομίζω ότι να δεν γυρνά πίσω.
Θα δίξει όμως χρειάζεται γερό κουπί.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Τα πράγματα δείχνουν να αγριέυουν γεγονός πολύ ευχαριστο!

Ιδωμεν!

Black, τα χαιρετισματα μας! Βαλαμε και το banneraki!

blackbedlam είπε...

Μαχαίρη περαστικά σου εγώ γι αυτό με το που ήρθα έγραψε το πως και τι έγινε,για να μάθεις από πρώτο χέρι έστω και επιγραμματικά.
Περαστικά σου και πάλι.

blackbedlam είπε...

Δημήτρη, μου την λες, νομίζοντας;Μπροστά μπροστά ήμασταν,ποιο κορυφή δεν γίνεται, αλλά τι να σου πω, έχω και γω τις συνήθειες μου. Κακές; κακές! Αλλά η παρέα μου και γω μετά από τις συγκεντρώσεις και ιδικά όταν είναι στο Σύνταγμα,πίνουμε και ένα καφεδάκι στο καφέ του Συντάγματος. Αυτό που είναι μέσα στην πλατεία, ακριβώς κάτω από την Μ.Βρετάνια.Έπειτα εγώ, θέλω να δω και τις άλλες συγκεντρώσεις. Τι να σου πω, τους ανθρώπους που πηγαίνουν ακόμα και με την ΓΣΕΕ τους θεωρώ συμμάχους μας.Εργάτες, εργαζόμενοι είναι,δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μαζί τους και κάποια στιγμή θα καταλάβουν.Και για να το πω σωστότερα, πρέπει εμείς να τους ακούσουμε και να "μπορέσουμε" τους δώσουμε να καταλάβουν, για να συναντηθούμε κάποια στιγμή.Τέλος βρε Δημήτρη, δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι οι αληταράδες θα κόψουν την πορεία στην μέση για να επιτεθούν.Πρέπει να σου πω,ότι την ώρα που ξεκίνησαν τα γεγονότα, από το Πολυτεχνείο δεν είχαν ακόμη ξεκινήσει.

Κώστας Παπαδόπουλος είπε...

η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση έδειξε ότι τα πράγματα σκουραινουν για την ΧΟΥΝΤΑ που μας κυβερνα ,ο κόσμος που διαδήλωνε πιό αποφασισμένος δεν φύγαμε παρά τον καταιγισμό των χημικών και τις συγκρούσεις με τους δελτάδες , η πορεία συνεχίστηκε μέχρι και τα γραφεία της ΓΣΕΕ όπου τα σκυλιά της χούντας έπεσαν με όλη τους την δύναμη πάνω ας για να μην τυχόν και πειράξουμε τους εργατοπατέρες . ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

blackbedlam είπε...

Βασιλική μου πόσο θα ήθελα να βρεθούμε ας ελπίσουμε ότι από δω και πέρα οι κινητοποιήσεις δεν θα είναι περιστασιακές και θα μας δοθεί η ευκαιρία.
Καλό κουράγιο να έχουμε.

blackbedlam είπε...

Πειρατές καλησπέρα
Ναι συνεχίζεται και πρέπει να συνεχίζεται, γιατί με περιστασιακές κινητοποιήσεις δεν θα πετύχουμε τίποτα σημαντικό.Η ΓΣΕΕ,θα περάσει καιρός για να προκηρύξει απεργιακές κινητοποιήσεις.Μήπως δεν το ξανακάνει κιόλας. Το ΠΑΜΕ δεν ξέρω αν έχει αυτή την δυνατότητα. Δυνατότητα για απεργίες διαρκείας εννοώ.Όσον αφορά τα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σωματεία, είναι στα χέρια μη συνεπών δυνάμεων, τα περισσότερα, όπου δεν είναι διαλυμένα.
Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για την ανασυγκρότηση αυτών των σωματείων, για να μπορέσουν να περάσουν στα χέρια συνεπών δυνάμεων,που θα ανταποκριθούν στις ανάγκες που προκύπτουν.

Ανώνυμος είπε...

Η αντίσταση νομίζω θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματική και αντιληπτή αν ομάδες κρούσεως περίμεναν απροειδοποίητα Παγκαλους και Παπακωνσταντίνηδες απροειδοποίητα έξω απ τα σπίτια και τα γραφεία τους,αιφνιδίαζαν την αστυνομική τους συνοδεία,και τους έδειχνα τι θα πει λαικό "σοκ και δέος"...Δυσυτχώς,μόν έτσι θα πάρουν το μήνυμα...Αλλιώς,μπορούν να λένε για μερικούς "γραφικούς" που δεν θέλουν να χάσουν τα κεκτημένα τους...

blackbedlam είπε...

Καλησπέρα σου Κώστα.Σε΄σένα θέλω να πω μερικά πράγματα.Και συγχώραμε για το θάρρος.Αν κάνω λάθος σε αυτά που λέω, να ξέρεις είναι μονάχα από ενδιαφέρον, από ανάγκη και από συνείδηση της κατάστασης.Μακάρι να κάνω λάθος, μακάρι να τα χειρίζεστε σωστά και εγώ να μην το ξέρω.
Ξέρεις, στους χώρους δουλειάς βρίσκουμε συγκεντρωμένους εργαζόμενους.Πόσους 10,20; βλέπεις μεγάλες βιομηχανικές μονάδες δεν υπάρχουν και δεν υπάρχουν κυρίως στις συνοικίες.Όμως στις συνοικίες, στις γειτονιές, μπορεί κανείς να βρεθεί με όλο τον λαό, με όποια ιδιότητα και αν έχει.
Στις γειτονιές και στις συνοικίες, θα βρεθούν ο εργαζόμενος στο μέταλλο και ο εργαζόμενος στο σούπερ μάρκετ.Ο εργαζόμενος στο γραφείο, αλλά και ο ελεύθερος επαγγελματίας.Στις γειτονιές θα βρεθούν οι γονείς, οι συνταξιούχοι, οι φοιτητές, οι μαθητές.Εκεί θα μπορέσει κανείς να επικοινωνήσει μαζί τους, να τους μιλήσει, να τους ακούσει.Εμπειρία υπάρχει. Μια ντουντούκα χρειάζεται και ένα έντυπο, μια φωτοτυπία είναι βρε Κώστα.
Σπίτι το σπίτι, δρόμο το δρόμο.Αλλιώς σε ακούει ο άλλος στον δικό του χώρο, στο ίδιο του το σπίτι.Κάντε ένα πλάνο κάντε μια χαρτογράφηση.Βρείτε τους ανθρώπους με τους οποίους μιλήσατε προεκλογικά.Αλωνίστε μια γειτονιά για δυο τρεις μέρες με ντουντούκες, με τραγούδια και βρισιές, για όσα τους φορτώνουν και μετά χτυπήστε τις πόρτες τους.
Άντε βρε,.. μου έλεγε η φιλενάδα μου ότι στις γειτονιές σας,δεν κουνιέται φύλλο.
Είναι έτσι;

blackbedlam είπε...

Σιγά βρε φίλε Ανώνυμε.Δηλαδή για πες μας νομίζεις ότι το κεφάλαιο θα σκιαχθεί αν χάσει και κανέναν από το υπηρετικό του προσωπικό;
Δεν καταλαβαίνεις άραγε, ότι με τέτοιες μεθόδους το μόνο που μπορείς να πετύχεις, είναι να πάρουν επί πλέον μέτρα για να σε τσακίσουν;
Και μήπως δεν καταλαβαίνεις, ότι θα σπάσεις τα μούτρα ενός και θα τον αντικαταστήσουν με άλλους 10.
Κοίτα είναι τόσο απλοϊκό αυτό το αίτημα και ταυτόχρονα τόσο επικίνδυνο αν κάποιοι το υιοθετούσαν σαν άποψη, που μονάχα γιατί είμαι πολύ ευγενική απαντώ σε τέτοιου είδους απόψεις.
Όπως και νάχει καλό σου βράδυ.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή ΒΒ τα πράγματα σκληραίνουν και σκληραίνουν πολύ άσχημα!Οι προβοκάτορες έχουν τον πρώτο ρόλο πιά κι αλίμονο σ' αυτόν που θα του τύχει η μπάλα.Το κράτος για να σωθεί έχει ενεργοποιήσει όλο τον παρακρατικό μηχανισμό.Ηδη για να σώσουν τα τομάρια τους σκέπτονται ασφαλείς τρόπους (μηχανές,κράνη,περισσότεροι φρουρά κλπ)προσέλευσης και αποχώρησης στο κοινοβούλιο!!!
Αναδημοσίευσα το άρθρο σου μαζί με ένα βίντεο που απαντάει στην απορία σου από που έρχονταν οι μολότοφ!Καλό ξημέρωμα!

Ανώνυμος είπε...

ΒΒ,
κανονικά δεν θα πρότεινα κάτι τέτοιο...η βία είναι αντίθετη και προς τις δικές μου αποψεις...
Εδώ όμως,υπό την πρόφαση "της σωτηρίας της χώρας"ασκείται μια πρωτοφανής βία,όχι πάντα φυσική,αλλά πολύ πιο διαρκής και οδυνηρή η οποία θα συμφωνήσεις,οτι ξεπερνά κατά πολύ τις αναγκαίες αλλαγές που θάπρεπε έτσι κι αλλιώς να γίνουν στην χώρα.
Βρίσκεται σε εξέλιξη ενα πρωτοφανές σε έκταση και βαιότητα σχέδιο επιστροφής σε 1 αιώνα πίσω για την πλειονότητα των ανθρώπων.Αυτό το σχέδιο κάποιοι κλήθηκαν να το διευκολύνουν και να το υπηρετήσουν,και το έκαναν μαεστρικά και ανάλγητα. Η παράταξη αυτού που έφαγε το ξύλο σήμερα,μπορεί να ήταν ανίκανοι,μπορεί κι αυτοί λαμόγια,αλλά πάντως δεν θα μπορούσαν να κάνουν ούτε το 1% όσων κάνουν τούτοι εδώ,την ίδια ώρα που μας εμπαίζουν λέγοντας οτι κόπτονται για τον μέσο Ελληνα.
Το απύθμενο θράσος Πάγκαλου,η υπεροψία και ο φανατικός ζήλος του Υπ.Οικ/κών,ανατροφοδοτούνται από την αίσθηση του άτρωτου που έχουν.Το να φοβηθούν οτι ο δρόμος αυτός μπορεί,τελικά,να εχει οδυνηρές συνέπειες καιγια τους ίδιους,μόνο καλό μπορεί να κάνει.
Και σίγουρα θα αποθαρρύνει και τους υποψήφιους αντικαταστάτες τους...Τώρα,η όλο και μεγαλύτερη αστυνομικοποίηση τελικά θα οδηγήσει σε οργουελιανά σκηνικά,και πάντως θα απομυθοποιήσει το παραμύθι της "Δημοκρατίας"...
Καλή νύχτα και σε σένα...

Ανώνυμος είπε...

ΒΒ: Χρειάζεται (από μας) να χαράξουμε την κοίτη του !
Ώστε να κυλήσει προς τη σωστή κατεύθυνση.
Οριστικά, αυτή τη φορά !

Οι χθεσινές κινητοποιήσεις ήταν ένα πρώτο βήμα !
Όσο κι αν προσπαθούν οι καλοπληρωμένοι τηλεοπτικοί παπαγάλοι να το κρύψουν ...

Καλημέρα !

ELvA είπε...

Φιλη ΒΒ!
Τα διαβασα και απο την αναρτηση σου, τα ακουσα κι απο γνωστους και βλεπω κι εγω οτι θα υπαρχουν εξελιξεις στο θεμα...αλλα το θετικο ηταν οτι υπηρχε μεγαλη συμμετοχη και αγανακτηση για τα μετρα! Ας ελπισουμε οτι θα συνεχισει ο κοσμος, οχι μονο στο δρομο, αλλα και σε πολλα επιπεδα, να δειχνει τη διαφωνια του!

Κι εγω, σαν τους Πειρατες, εβαλα το banner! :)

Φιλια!

Πορτιάτης είπε...

Καλή μου φίλη δεν πρόλαβα νωρίτερα να περάσω, βλέπεις μας έπιασαν τα χιόνια εδώ πάνω και εκτός από τους μαθητές για τους άλλους είναι μπελάς...

Στην επαρχία δεν είχαμε έκτροπα, μαζεύτηκαν όλοι οι προβοκάτορες σε εσάς! (και δε μιλάω για τα ΚΑΠΗ που ρίξαν τις ανάστροφες στον έρμο τον Χατζηδάκη... αλλά για τους κρατικούς κουκουλοφόρους που γράφει ο φίλος Tasos κι άλλοι)
Είχαμε όμως κόσμο πολύ και παλμό και... τρακτέρ! (έλα να δεις)
Το καλό είναι ότι ξεκουνήθηκαν αρκετοί από τον καναπέ τους... δεν φτάνει, αλλά ήταν μια καλή αρχή κι ένα μπόλι για τους αγώνες που έρχονται!

Η ζωή τρέχει μ'έναν παγωμένο ρυθμό και πρέπει να βρούμε τρόπο για να την ζεστάνουμε. Έχουμε μπροστά μας... Σιβηρία!

Η αντίσταση αναγκαστικά δένεται με την ανατροπή!

blackbedlam είπε...

Ζείδωρε Πόλεμο έχουμε.Από μέχρι σήμερα ο πόλεμος διεξάγονταν δίχως αντίπαλες δυνάμεις.Το ένα στρατόπεδο διαθέτοντας όλους τους μηχανισμούς επέβαλε τις αποφάσεις και τα μέτρα για την υπεράσπιση των συμφερόντων του σε βάρος του άλλου στρατόπεδου που κοιτούσε ξαφνιασμένο μην μπορώντας να κατανοήσει από που και γιατί.Σιγά σιγά συνειδητοποιεί ότι όλο αυτό που παίζεται τον αφορά και αφορά την ίδια του την ζωή.Για να αντιμετωπισθεί αυτή η λαίλαπα και να αντιμετωπισθεί σθεναρά όπως απαιτείται για να είναι και αποτελεσματική προς όφελος των λαϊκών δυνάμεων της εργασίας χρειάζεται πολύ δουλειά δεν είναι κάτι που θα γίνει από την μια στιγμή στην άλλη.
Για την εγκαθίδρυση της λαϊκής εξουσίας χρειάζονται προϋποθέσεις.Τελικά ναι δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Αλλά έτσι και αλλιώς άλλες επιλογές δεν έχουμε.

blackbedlam είπε...

Φίλε Ανώνυμε.Λιγάκι μπερδεμένα τα λες.Τελικά συμφωνείς ή όχι με επιθέσεις τύπου Χατζηδάκη;Αν πάντως νομίζεις ότι οι προσωπικές επιθέσεις θα τους τρομάξουν να ξέρεις, έχουν όλους τους μηχανισμούς να τις αντιμετωπίσουν και μάλιστα σε βάρος του κινήματος.
Και για να σου πω, στραβά θα τους πήγαινε νομίζεις κανένας "ήρωας"
Το μόνο που φοβούνται και το λένε, δεν το κρύβουν άλλωστε, είναι μην υπάρξει "κοινωνική αναστάτωση"(sik) Έτσι ονομάζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις την αποφασιστική αντιμετώπιση και τις διεκδικήσεις από την μεριά του λαϊκού κινήματος
Και ένα τελευταίο να πω, είναι ότι πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η κρίση αυτή, δεν έχει να κάνει με τους χειρισμούς των κομμάτων που υπηρετούν το κεφάλαιο.Έχει να κάνει με τους νόμους που διέπουν το ίδιο το κεφάλαιο και τον τρόπο που αναπτύσσει τις ενδογενείς του συγκρούσεις,τους ανταγωνισμούς, και τα αδιέξοδά του.
Για να αποκτήσεις μια καλύτερη εικόνα για το τι άποψη έχω ρίξε μια ματιά στο κείμενό μου νομίζω ότι μπορεί και να σε ενδιαφέρει.
http://blackbedlam.blogspot.com/2010/11/blog-post.html και στο


http://blackbedlam.blogspot.com/2010/10/blog-post_20.html

Καλό σου βράδυ.

blackbedlam είπε...

Φάρε,η κοίτη του ποταμού δεν την γλυτώνει,έτσι και αλλιώς το ποτάμι πίσω δεν γυρίζει και μπροστά του,δεν υπάρχει άλλο τίποτα παρά μονάχα ο λαός,που αν χρειαστεί και να την σκάψει,θα το κάνει με νύχια και με δόντια.Επιλογή άλλη δεν υπάρχει.
Καληνύχτα σου.

blackbedlam είπε...

Ελβα βάλε στο ψαχτήρι σου στο youtube "ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ 15/12" υπάρχουν 2 video δες τα.

blackbedlam είπε...

Πορτιάτη δες και συ τα video που λέω στην Έλβα.Έψαξα να της βρω κάτι με το ΠΑΜΕ αλλά δεν βρήκα παρα μονάχα αυτό.
Αυτός ο κόσμος ο αποφασισμένος είναι φύση και θέση δικοί μας.
Κοίτα που μέσα στα δακρυγόνα συνεχίζουν την πορεία διαμαρτυρίας.
Έτσι θα πάει από δω και πέρα αργά βασανιστικά αλλά θα συνεχίσει και θα δεις με όλους αυτούς θα βρεθούμε στο ίδιο πεζοδρόμιο

Ανώνυμος είπε...

Μελετημένα, Σταθερά, Οργανωμένα, Αποφασιστικά βήματα !
Η δουλειά μας, η προοπτική μας, η δράση μας !

Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό !

Αγωνιστική Καλημέρα !

κοντρα στο ρευμα είπε...

Εχεις μεγάλο δίκιο αλλά αν είχα το email σου θα σου έστελνα και τις ανακοινώσεις και ότι κάνουμε .
Δεν μπορούνς να γραφτούνε ολα αυτά στα σχόλια .Στό blog http://kontrastoreyma.blogspot.com/ μας είναι όλες οι ανακοινωσεις και για την απεργεία
και ντουντούκα βγαίνει πάντα πρίν απο μεγάλες κινητοποιήσεις .Δυστυχώς εδώ έχουμε την κακή εικόνα του απερχόμενου που ΄κανε μεγάλη ζημιά σε όλους μας δυστυχώς .
Υστ. το email μου ειναι kpapados@yahoo.gr αν θέλεις στείλε μου το δικό σου .

Ανώνυμος είπε...

Γειαααααααα !

Καλό Σαββατοκύριακο !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...