Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ο Αγώνας είναι ταξικός.Δεν μπορεί να είναι άλλο τίποτα.











Μεγάλο ποτάμι φουσκωμένο η οργή του λαού!

Πως έγινε και είναι όλοι κερδισμένοι;Πως γίνεται και επιβεβαιώθηκαν οι πολιτικές επιλογές όλων των κομμάτων;
Επιστρατεύτηκαν όλα τα εκβιαστικά διλήμματα, μπήκαν μπροστά όλες οι μέθοδες παραπληροφόρησης, αποπροσανατολισμού, παρ΄όλα αυτά, ο δικομματισμός περιορίστηκε στο 40%.
Το ΠΑΣΟΚ έχασε 1.135.031 ψηφοφόρους,η ΝΔ ,527.412 ψηφοφόρους και το ΛΑΟΣ 167.365 ψηφοφόρους.
Το βράδυ των αποτελεσμάτων ο Πρωθυπουργός είχε παρ΄όλα αυτά το κουράγιο και τα μούτρα να βγει και να κάνει δηλώσεις:
«Ξέρουμε ότι η αλλαγή δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, αλλά γι' αυτή την αλλαγή ο ελληνικός λαός μας έφερε στην εξουσία ένα χρόνο πριν. Και σήμερα επιβεβαίωσε ξανά ότι αυτή την αλλαγή θέλει και τώρα, αυτή την αλλαγή ζητά και τώρα. Από αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά μας μένοντας απόλυτα προσηλωμένοι,στον μεγάλο κοινό μας στόχο». !
Ο Σαμαράς αφού επισήμανε ότι ο Ελληνικός λαός αποδοκίμασε την πολιτική του μνημονίου και καταδίκασε το ΠΑΣΟΚ που πέρσι τον ξεγέλασε και φέτος τον εκβίασε,κατέληξε προκειμένου να κάνει τα πικραμένα μας χείλη να χαμογελάσουν με ένα ανέκδοτο:
«Ποτέ κόμμα αντιπολίτευσης, μετά από τέτοια ήττα, δεν έχει καταφέρει τέτοιας κλίμακας ολική επαναφορά μέσα σε ένα μόλις χρόνο». !
Για να μην θεωρηθούμε ρατσιστές να αναφερθούμε και στις δηλώσεις του Καρατζαφέρη :
"Ο ΛΑ.Ο.Σ. κρατάει τις δυνάμεις του και σε κάποιες Περιφέρειες τις αυξάνει."!

http://www1.rizospastis.gr/getImage.do?size=large&id=306255&format=.jpg
Αλλά για να κάνουμε μια προσπάθεια να ερμηνεύσουμε τους ποιητές.
[..]Και σήμερα επιβεβαίωσε ξανά ότι αυτή την αλλαγή θέλει και τώρα, αυτή την αλλαγή ζητά και τώρα.[..]
Κατάμουτρα μας λέει ο μπάτλερ ότι την ψήφο μας την έχουν γραμμένη, δεν μετράει, την ερμηνεύουν κατά το δοκούν,την εισπράττουν και την καταμετρούν, τόσο όσο εξυπηρετεί τα σχέδιά τους.
Τα μαθηματικά έχουν πλέον άλλη ερμηνεία στα χέρια τους και η ψήφος μας το τελευταίο δημοκρατικό μας δικαίωμα, δεν έχει καμιά αξία.
Η έννοια του κοινοβουλευτισμού με τον κυρίαρχο λαό να αποφασίζει στις κάλπες μας τέλειωσε!
[..]Από αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά μας μένοντας απόλυτα προσηλωμένοι στον μεγάλο κοινό μας στόχο».[..] !
Ερμηνεύστε το αυτό.Βγάλτε τα συμπεράσματά σας, από αύριο συνεχίζουν την δουλειά τους.
Έχουμε πάρει την γεύση των "ΚΟΙΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΧΩΝ",και ξέρουμε καλά τι εννοούν.
Ο Σαμαράς από την μεριά του, δεν παραλείπει να δηλώσει αμέσως μετά την σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος,ότι το κόμμα του ξεκίνησε τα περισσότερα από αυτά τα μέτρα και τώρα τα στηρίζει από την θέση της αντιπολίτευσης.Αλλά στους κύκλους τους το θράσος περισσεύει.Με περίσσια αλαζονεία δηλώνει ο Δασκαλόπουλος πρόεδρος του ΣΕΒ:
[..]ο λαός μας έδωσε ψήφο ανοχής και εντολή συνέχισης [..]
[..]οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι[..] Αλλά κυρίως τόνισε [..]η πολιτική σταθερότητα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση [..]και κλείνοντας ξεδιάντροπα ερμήνευσε την ψήφο μας λέγοντας:
[..]ο λαός ανέλαβε στην κάλπη τις ευθύνες του[..]

Ας το πούμε άλλη μια φορά.
Δεν είναι κακοί, δεν είναι ανάλγητοι, δεν είναι σαδιστές, δεν είναι ανίκανοι, δεν είναι τίποτα απ΄όσα μας έρχονται και τους καταμαρτυρούμε.
Θέλουμε δεν θέλουμε, μας αρέσει ή όχι,δεν μπορούμε παρά να το κατανοήσουμε,να το εμπεδώσουμε και όσο πιο γρήγορα, τόσο περισσότερες ελπίδες έχουμε.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ.Υπερασπίζονται την ύπαρξή τους, υπερασπίζονται την κυριαρχία τους, τα κεκτημένα τους, πράγμα που δεν κάνουμε εμείς.(προς το παρών ας ελπίσουμε)
Το καπιταλιστικό σύστημα είναι εγκλωβισμένο στα αδιέξοδά του, δεν μπορεί να σωθεί ούτε βέβαια να αλλάξει, η μόνη διέξοδός είναι η ανατροπή του.
Πόσο θα αντέξει αυτός ο λαός πόσα μπορεί να υποστεί;
Ένα νέο κύμα αντιλαϊκών και αντεργατικών μέτρων, είναι έτοιμο και περιμένει την εφαρμογή του μαζί με τη λήψη αυταρχικών μέτρων, που θα εξασφαλίσουν αυτό που ο πρόεδρος του ΣΕΒ τονίζει.Την πολιτική σταθερότητα.
Η συνδιαχείρηση του Αιγαίου είναι και αυτή στο πρόγραμμα.
Ξεπουλάνε τα πάντα.
Η κρίση θα οξυνθεί πάρα πέρα, όχι μόνον στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Η Γαλλία βράζει το ίδιο και η Μ.Βρετανία, η Πορτογαλία, η Τσεχία,η Ισπανία,αλλά και σε άλλες χώρες, το τσουνάμι θα είναι τέτοιο που τίποτα δεν θα το σταματά.Φτάνει η ώρα της έκφρασης της λαϊκής δυσαρέσκειας,της αγανάκτησης της απόφασης
Και ό λαός μας δεν θα έχει άλλη επιλογή παρά να αποφασίσει, αν θα σκύψει το κεφάλι να
υποστεί και παθητικά να παρακολουθεί,τον ίδιο τον αφανισμό του ή να εξεγερθεί.
Μεγάλο ποτάμι φουσκωμένο η οργή του λαού και τίποτα δεν θα την σταματάει
Όποιος σήμερα πιστεύει ότι τα εκλογικά αποτελέσματα, μπορούν να προσδιορίσουν και να κατοχυρώσουν κατακτήσεις,να βάλουν φραγμό στα σχέδια και τις επιδιώξεις του κεφαλαίου πλανάται πλάνην οικτράν.
Ο περιορισμός των διεκδικήσεων σε επί μέρους αιτήματα δεν μπορεί να δώσει λύσεις, δεν μπορεί να επιφέρει διεξόδους.Το να ζητάμε να πάρει κάποια μέτρα πίσω το σύστημα και αυτοί που τα επέβαλαν, είναι σαν να δεχόμαστε την κυριαρχία τους και να τους εκλειπαρούμε για τα δικαιώματά μας, που και να θέλουν δεν μπορούν να κάνουν πίσω.
Ο αγώνας μόνον οργανωμένα μπορεί να αποδώσει καρπούς.
Με έναν πολιτικό φορέα, που θα μπορεί να πείσει, να εμπνεύσει τον λαό, χωρίς διαχωριστικές γραμμές,παρά μόνον την διαχωριστική γραμμή της ταξικής πάλης, με τον ταξικό εχθρό.
Ο αγώνας με ένα Μαζικό Λαϊκό Κίνημα,δυναμικό, αποφασιστικό, που θα μπορεί να διεκδικεί αποτελεσματικά,με στόχο την Λαϊκή κυριαρχία και την Εθνική ανεξαρτησία.

Σε τούτη την εκλογική αναμέτρηση, εκφράστηκε από τον έναν στους δύο, του εκλογικού σώματος, ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο αρνείται να δεχθεί τα επιβαλλόμενα μέτρα.
*Ας το δηλώσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα αυτή την Κυριακή στην κάλπη.
*Ας προσπαθήσουμε να πείσουμε για την ανάγκη να μετρηθούμε την Κυριακή.
*Nα γίνουν οι εκλογές της Κυριακής, μια δεύτερη ευκαιρία ένα πραγματικό δημοψήφισμα καταδίκης της πολιτικής που μας καταδικάζει.
*Όλοι στις κάλπες και οι φίλοι που δεν ψήφισαν θέλοντας να απαξιώσουν το πολιτικό και οικονομικό συστημα.
*Να γίνει η ψήφος μας, έκφραση απόφασης αντίστασης και αγώνα στα εφιαλτικά τους σχέδια.
Και στις 15 του μήνα το παρόν μας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα,με την σημαία της τάξης μας με την παντιέρα της ζωής που μας κλέβουν.

41 σχόλια:

sosat είπε...

Είναι ίδιοι! Μαυρίστε τους!
Από τη μια οι προβοκάτσιες της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ με εκτελεστικό όργανο το συγκρότημα Λαμπράκη. Από την άλλη οι προβοκάτσιες του βουλευτή Καμμένου στην Ικαρία, με την πλήρη κάλυψη της ηγεσίας της ΝΔ.
Τα συγκοινωνούντα δικομματικά δοχεία του αντικομμουνισμού δείχνουν για μια ακόμα φορά τις πραγματικές πολιτικές «συγγένειες»:
Το ΠΑΣΟΚ των Μάνου - Ανδριανόπουλου χτες, του Τατούλη και του «μνημονιακού» Καρατζαφέρη σήμερα,
η ΝΔ του «μνημονιακού» 0+0=14% (!) χτες και του κοινού υποψηφίου με το ΠΑΣΟΚ στην Ικαρία σήμερα,
είναι τα δυο κόμματα των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών.
Είναι τα δυο κόμματα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Είναι τα δυο κόμματα του ΔΝΤ και της ΕΚΤ (με «διαφορές» στο ...μείγμα).
Είναι τα δυο κόμματα που εμπαίζουν και απολύουν συμβασιούχους.
Είναι τα δυο κόμματα που επιστρατεύουν απεργούς και «συνομιλούν» μέσω των ΜΑΤ με τους διαδηλωτές.
Είναι τα δυο κόμματα ξεπουληματίες της ΑΓΕΤ, του ΟΤΕ, του Σκαραμαγκά, της ΔΕΗ.
Είναι τα δυο κόμματα της «Ζήμενς», του Βατοπεδίου και των υποβρυχίων που «γέρνουν».
Είναι τα δυο κόμματα του Χρηματιστηρίου, των ομολόγων, των «κουμπάρων» και των «κότερων».
Τα τσιράκια τους, οι πρασινογάλαζοι και γαλαζοπράσινοι «παπαγάλοι», αυτά τα σιαμαία της ξεδιαντροπιάς, ας αφιερωθούν στις μεταξύ τους πολιτικές συγγένειες.
Το ΚΚΕ δεν μπορούν να το λερώσουν.

Ανώνυμος είπε...

Τι να ψηφίσουμε την δεύτερη Κυριακή;
Ο Προβόπουλος προαναγγέλλει νέα σκληρά μέτρα το ίδιο και η Τρόϊκα. Δεν αποδώσανε λέει τα μέχρι τώρα μέτρα. (Άρα ήταν λάθος). Θεωρήσανε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου θετικά για το ΠΑΣΟΚ και λένε ότι αφού δεν έχουν αντίρρηση οι Έλληνες και ξαναψηφίζουν του υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ τους αρέσουν τα μέτρα, έτσι πάρτε και άλλα πολύ χειρότερα. Δεν καταλαβαίνω την ψυχολογία των Ελλήνων. Από την στιγμή που ο ίδιος ο κ Παπανδρέου έδωσε χρώμα δημοψηφίσματος για το μνημόνιο στις εκλογές κάθε ψήφος στους υποψηφίους που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος υπέρ του Μνημονίου και υπέρ της λήψης νέων σκληρότερων μέτρων.
Θα μου πει κανείς ναι αλλά ο Κακλαμάνης είναι αντιπαθής (ή ο Ψωμιάδης). Ναι συμφωνώ αλλά οι δήμαρχοι θα είναι καλοί ή κακοί για τον δήμο τους μόνο ενώ σε αυτές τις εκλογές παίζεται το μέλλον της χώρας, των εργαζομένων, των νέων, των συνταξιούχων. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει να καταψηφιστούν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ παντού. Μαύρο λοιπόν στους υποψήφιους που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

ένας στρατολάτης είπε...

Βρε μια χαρά τα λες αλλά δεν κατάλαβα τι προτείνεις να κάνουμε την Κυριακή. Πως να γίνουν οι κάλπες δημοψήφισμα καταδίκης της πολιτικής τους αφού στη συντριπτική πλειοψηφία πρόκειται για γαλαζοπράσινα ντέρμπι;
Τη Δευτέρα πάντως πιστεύω ότι το συλλαλητήριο θα είναι αντάξιο των προσδοκιών.

blackbedlam είπε...

Τάσο Καλώς ήρθες με την ολοκληρωμένη σου άποψη.Χαίρομαι που έτσι δίνεις την δυνατότητα να την κοινωνήσουνε και άλλοι φίλοι, που πιθανόν να μην έρχονται στο Blog σου.Ξέρεις διαβάζοντάς τες, άλλοι θα συμφωνήσουν και άλλοι ίσως να έχουν ενστάσεις ή και να διαφωνούν, χωρίς αυτό να τους τοποθετεί απέναντί σου.Έτσι ανταλλάσσουμε απόψεις, έτσι και μόνον έτσι μπορούμε να συνθέσουμε απόψεις,για να πορευτούμε στους ίδιους κοινούς δρόμους, μιας και έχουμε τόσα να μας ενώνουν και ελάχιστα και ίσως μη ουσιαστικά να μας χωρίζουν,που ο πολιτικός φορέας της πρωτοπορίας της εργατικής τάξης, φέρει την ιστορική ευθύνη να τα εκλαϊκεύσει,να τα προσαρμόσει και να πείσει και να εμπνεύσει την εργατική τάξη, της οποίας η βάση έχει πλέον διευρυνθεί όπως επιμένει πολλή σωστά η φίλη μας ΝΤΡΟΥΣΙΛΑ.
Μονάχα έτσι θα ανταποκριθεί στον ιστορικό του ρόλο και οι αγώνες μας, θα μπορέσουν να είναι οργανωμένοι, αποφασιστικοί και αποτελεσματικοί.
Να είσαι καλά.

blackbedlam είπε...

Φίλε ανώνυμε οι πολιτικοί δεν είναι συμπαθείς ή αντιπαθείς.Συμπαθητικός ή αντιπαθητικός είναι ο γνώριμος που ακριβώς λόγω της συμπαθούς προσωπικότητάς του μπορεί να τον κάνεις παρέα ή και όχι.
Ο πολιτικός εκφράζει και υλοποιεί πολιτικά προγράμματα καθορίζει την ζωή σου, την ζωή μας με νόμους και εγκυκλίους με ψηφίσματα και θεσμοθετώντας.Ο πολιτικός κρίνεται όχι από το αν είναι καλό παιδί αλλά από το αν προωθεί μέσα από τις πολιτικές του επιλογές τα συμφέροντα της εργατικής τάξης ή τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.
Διάβασε στο κείμενό μου κάποιες από τις δηλώσεις του Σαμαρά για να δεις ποια είναι η θέση του κόμματός του και ποια πολιτική θα κληθούν να εφαρμόσουν όλοι οι "συμπαθητικοί" υποψήφιοι της ΝΔ.
Άκυρο άκυρο ή λευκό να μην μπορούν να πάρουν τα μούτρα τους την άλλη μέρα για να λένε ότι ο Ελληνικός λαός κατανοεί τα προβλήματα και συναινεί.

blackbedlam είπε...

Στρατολάτη καλώς ήρθες στην όμορφη συντροφιά μας.Πολύτιμες είναι οι απόψεις των φίλων που εκφράζονται εδώ πολύτιμη και η δική σου.
Γιατί φίλε μου έχεις δίκιο, δεν γράφω πουθενά για άκυρο η λευκό.
Αλλά μην είσαι τόσο αυστηρός μαζί μου από την πρώτη κιόλας φορά.
Μην ξεχνάμε ότι η αποχή ήταν 42% φαντάζεσαι αυτό το ποσοστό να μπει πίσω από την κάλπη και να τους ακυρώσει.
Προκύπτει καθαρά από την τοποθέτησή μου
*Όλοι στις κάλπες και οι φίλοι που δεν ψήφισαν θέλοντας να απαξιώσουν το πολιτικό και οικονομικό σύστημα.
*Να γίνει η ψήφος μας, έκφραση απόφασης αντίστασης και αγώνα στα εφιαλτικά τους σχέδια.
Σκέψου ότι ο δικομματισμός περιορίστηκε για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση στο 40%
Λίγο καιρό πριν μπορούσαμε να το διανοηθούμε;
Όπως και νά΄χει όπως το τονίζεις και συ την Δευτέρα όλοι στο συλλαλητήριο.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή ΒΒ χαρά στο κουράγιο σου να κάτσεις ν' αναλύσεις τις "επινίκιες" δηλώσεις των ανεκδιήγητων οι οποίοι δεν έχουν ιδεολογία παρά μόνο οικονομικά συμφέροντα να υποστηρίξουν.
Το κακό είναι πως η δημοκρατία μας είναι έτσι δομημένη από τους ίδιους που πάντα τα ποσοστά τους θα φαίνονται σχετικά μεγάλα όσο κι αν λιγοστεύουν οι ψήφοι τους σε απόλυτους αριθμούς.Γι' αυτό έγραφα την προηγούμενη φορά για την απλή αναλογική που λησμόνησαν οι πάντες.
Δεν θέλω να πιστέψω όσα λέγεται πως θα έρθουν από Δευτέρα ως καταιγίδα νέων μέτρων μα φοβάμαι πως δεν θα τ' αποφύγουμε.Κι αυτή την Κυριακή πρέπει να συνεχιστεί το χτύπημα στο δικομματισμό με κάθε τρόπο αλλά το σπουδαίο θα είναι να συμβεί αυτό που έγινε προχτές και σε μεγαλύτερη έκταση στις Εθνικές εκλογές όποτε κι αν γίνουν.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

sosat είπε...

http://tasosnastos.blogspot.com/2010/11/blogers.html

μαχαιρης είπε...

Μαζι σας φιλοι, κι εγω...
Μεσα στο φακελλο...
Διπλωμενο το λευκο...Και μεσα σ αυτο...
Ενα φυλλο απο κοκκινο τριανταφυλλο...
Ναι φιλοι μου...
Εμεις στα ψευτοδιλημματα και στους εκβιασμους τους...Απανταμε με λουλουδια...

blackbedlam είπε...

Δημήτρη καλή σου μέρα.Τα κείμενά μας ας είμαστε σίγουροι δεν διαβάζονται μονάχα από την συντροφιά που ανταλλάσσουμε απόψεις και που λίγο
πολύ βρισκόμαστε στο ίδιο μήκος κύματος,αλλά και από άλλους που δεν συμφωνούν,που μεταφράζουν διαφορετικά τα μηνύματα,που επηρεάζονται από όσα τους μεταδίδουν τα παπαγαλάκια και τα φερεφωνά τους.Γι΄αυτούς τα γράφω,αν πέσει κανένας κατά δω να δει και την άλλη άποψη.
Τι θα γίνει την Δευτέρα θα κατέβουμε κέντρο;

blackbedlam είπε...

Τάσο μου καλή σου μέρα.Βρε τι να σου πω, με συγκινεί η βαθιά πίστη σου στο κόμμα.Αλλά να ξέρεις το κόμμα δεν είναι θρησκεία, ούτε ποδοσφαιρική ομάδα.Το κόμμα (αν βέβαια μιλάμε για κόμμα Μαρξιστικό Λενινιστικό) είναι η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ και συλλογικά διαμορφωμένες αποφάσεις,στη βάση των αρχών του Μαρξισμού Λενινισμού. Το κόμμα δεν είναι θρησκεία να δέχονται οι πιστοί του ότι επιτάσσει η εκάστοτε έστω εκλεγμένη ΚΕ και το ΠΓ.Το ζητούμενο είναι ακριβώς εδώ, ο καθένας που δέχεται τις αρχές του και το καταστατικό του, να έχει άποψη να την υπερασπίζεται και να την βάζει για συζήτηση με σκοπό να την συνθέσει με τις άλλες απόψεις για να μπορέσει να προχωρήσει η δουλειά.
Για σκέψου λοιπόν ποιος υπερασπίζεται καλύτερα το κόμμα, αυτός που χωρίς επεξεργασία δέχεται τις προτάσεις και τις αποφάσεις της καθοδήγησης χειροκροτωντας και σηκώνοντας το χέρι να ψηφίσει ή αυτός που ασκεί κριτική μέσα από υπεύθυνη επεξεργασία θέσεων και απόψεων και ταυτόχρονα παλεύει για την υλοποίηση των αποφάσεων;
Μη με κάνεις και σου αραδιάζω διατυπωμένες απόψεις για αυτά τα θέματα των Μαρξ, Ενγκελς και Λένιν.Μη με κάνεις και σου αραδιάζω τις αδυναμίες που μας έχουν οδηγήσει σε τούτο το σημείο, δεν κάνει Τάσο μου μας ακούει και κόσμος.
Να είσαι προσεκτικός για το ποιους βαφτίζεις δοσίλογους.Και δεν αναφέρομαι σε τίποτα συγκεκριμένο αλλά ας είμαστε προσεκτικοί δεν είναι δοσίλογοι όσοι έχουν διαφορετική γνώμη από εμάς.Αυτή είναι μια επικίνδυνη αντίληψη και ελπίζω ότι είναι μακρυά από εσένα.
Να είσαι καλά.Και κοίτα μην με στείλεις να διαβάζω τι έχεις γράψει, έχω μπει στο blog σου τουλάχιστον 15 φορές από το πρωί.Αν δεν συμφωνείς και έχεις διαφορετική άποψη γράφτην εδώ να την διαβάσουν και οι φίλοι που έρχονται.

blackbedlam είπε...

Γεια σου μωρέ σύντροφε της καρδιάς.Μαχαίρη τι θα γίνει τι λες να βρεθούμε την Δευτέρα;

Βάσσια είπε...

Δεν μπορώ παρά να είμαι ειλικρινής.
Δεν είμαι κομματικό μέλος του ΚΚΕ, αλλά και κανενός άλλου κόμματος.

Την περίοδο αυτή και μερικά χρόνια πριν, οι σοσιαλιστικές μου πεποιθήσεις έμειναν άστεγες.

Την κρίσιμη σημερινή περίοδο, όταν δεν μου απέμεινε τίποτα να στηριχτώ, το μόνο κόμμα που μπόρεσε να με κρατήσει όρθια, λόγω συνέπειας λόγων και πράξεων είναι το ΚΚΕ.

Διαφωνώ ούτε κι εγώ ξέρω σε πόσα, συμφωνούμε όμως σε ένα: στην συνέπεια.

Δεν πιστεύω ότι όλοι ανήκουν σε ένα τσουβάλι, όμως, αυτοί που δεν ανήκουν σ' αυτό, μας είναι μάλλον άγνωστοι.

Αυτούς τους ανθρώπους θα ήθελα να δω, ν' ακούσω, να γνωρίσω, απ' όπου κι αν προέρχονται (πλην φασισιστικών και ακροδεξιών πεποιθήσεων).

Ελπίζω σε μεγάλη συμμετοχή στην πορεία.

Bedlam καλό σ/κ
φιλιά
:-)

μαχαιρης είπε...

ΒΒ
Ωρισε καποιο γνωστο τοπο Θα βρεθουμε μετα την
συγκεντρωση...
Χαιρετισματα και απο την Μαρικουλα...

Ανώνυμος είπε...

Λευκό λοιπόν....
σε αυτό κατέληξα...γι αυτη τη Κυριακη!

Λευκό! Που κανονικά θα έπρεπε να ήταν μαυρο!

Καλησπερα

Πορτιάτης είπε...

Μεγάλο ποτάμι φουσκωμένο η οργή του λαού!

Στο σκοπό του τραγουδιού, θα ξαναρίξω το κόκκινο γαρύφαλο στην κάλπη και πιο αισιόδοξος θα κατέβω στο δρόμο αύριο! Ελπίζω να πέσω σε χείμαρρο!

Υ.Γ. ΒΒ σου'στειλα επιτέλους κάτι... :))

pavlosk είπε...

Coula,

πάρε το λευκό και γράψε πανω "ΜΑΥΡΟ"...

blackbedlam είπε...

Ναι βρε Βάσσια αυτούς τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε αυτούς πρέπει να πείσουμε αυτούς πρέπει να εμπνεύσουμε αυτούς κυρίως πρέπει να τους ακούσουμε.Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και ίσα ίσα μ΄αυτούς πρέπει να πορευτούμε.
Αυτά που μας ετοιμάζουν και αυτά που θα ζήσουμε έτσι και αλλιώς θα βγάλουν τον κόσμο στους δρόμους οργάνωση χρειάζεται και πειστική πρόταση.
Πειστική και αποτελεσματική.
Τα λέμε.Μήπως και από κοντά;Για σκέψου το.

blackbedlam είπε...

Coula κοίτα τι σου λέει ο φίλος ο Pavlosk μήπως να δούμε τι μπορούμε να τους γράψουμε και να τους το στείλουμε.Αλήθεια εσένα που το μυαλό σου κατεβάζει έπρεπε κάτι να βρείς να προτείνεις.
Τέλος πάντων μαυρο κατράμι στους ξεπουλημένους δοσίλογους.

Ανώνυμος είπε...

Ε ναι βρε ΒΒ και λευκό λευκό σαν περιστέρι δεν θα έβαζα!!!

Κατι θα σκεφτώ....μην ανησυχεις! Θα το πάρουν το ραβασάκι τους!

Σημερα το βράδυ θα ανεβάσω μια ηχητική ανάρτηση, πολυ καθαρή σε ήχο! Να ερθεις να ακούσεις τα τι και τα πως!

Φιλιά πολλά

Καλημερα

αντωνης είπε...

BB καλημερα.
Σου απαντησα χθες αλλά μαλλον δεν το εχεις δει.
Στειλε μου mail στο antonisgio at gmail teleia com

Καλο μαυρισμα σημερα!
:)

ELvA είπε...

Πολλους αγωνιστικους χαιρετισμους καλη μου ΒΒ και ας ελπισουμε σε μια μεγαλη συγκεντρωση-διαδηλωση τη Δευτερα!
Μαζι σας εστω και ..νοερα! ;)

Φιλια!

sosat είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ BLACK BEDLAM, ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ , ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΩΝ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙΜΑΝΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ:
1. ΕΧΩ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΤΟ 1983. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ & ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟΥΣ (ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ),ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ , ΣΥΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝ / ΣΥΡΙΖΑ ( ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΦΟΡΕΑ (ΤΕΕ) ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
2. ΕΙΜΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ - ΛΕΝΙΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ, ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΟΥ , ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ - ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ (ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ( αναγράφεται στο profil).
3.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ , ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΝΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ - ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ, ΟΠΟΥ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ , ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ , Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΗΜΕΡΑ,
ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ 27 ΧΡΟΝΙΑ (ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΓΕΡΟΣ).
4.ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ , ΠΙΣΤΕΥΩ , ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΜΟ, ΛΕΝΙΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΚΛΑΙΚΕΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ, ΤΟΣΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ , ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΦΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΝΥΜΟΥ BLOG ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ.
5. ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ , ΔΗΛ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΔΟΛ (όσον αφορά το ναζιστικό χαρακτήρα του ΔΟΛ υπάρχουν αναρτ'ησεισ τόσο του blog "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ" όσο και δικές μου που το τεκμηριώνουν απόλυτα και ιστορικά), ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, (http://tasosnastos.blogspot.com/2010/11/130.html)
ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ , ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ .
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ BLOGERS ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ (http://tasosnastos.blogspot.com/2010/11/epirus-gate.html) & http://tasosnastos.blogspot.com/2010/11/blog.html )
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΙΣΩΠΕΔΩΝΑ ΟΛΟΥΣ.
ΑΛΟΙΜΟΝΟ
ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ , ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΤΟ BLOG ΜΟΥ 15 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΥΦΟΣ , ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ BLOG ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ , ΣΥΝΤΡΟΦΕ, ΑΓΑΠΗΤΕ, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.
ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΤΟΥΝ....
ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ...

sosat είπε...

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ :
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ , BLACK BEDLAM , ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΣΥΝΤΡΟΦΟ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ , ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ , ΣΕ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ, ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΕΚΝΙΟΝΤΑΙ , ΔΕΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ (ΠΡΩΤΙΣΤΑ) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ, ΕΓΩ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΩΡΙΑ , Η ΑΠΛΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "ΛΕΓΕ- ΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ"
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΕΤΣΙ , ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΩ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΟΓΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ....
ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ?
ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ BLOGS ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ , ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ....
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ , ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ , Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΑΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥ BLOG ,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ BLOGER , ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΚΡΙΝΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ , ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΛΑ .......ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.......

Albatrus είπε...

καλημέρα Black Bedlam
στο χθεσινό μου άρθρο σου έχω ένα μήνυμα

sfendoni είπε...

Ο συντακτης του post θα παει Πολυτεχνειο,δεν εκφραζει τους υπολοιπους συντακτες.Ο καθε ενας στο δρομο του,αρκει να ειναι αγωνιστικος.

Anael είπε...

την καλημέρα μου!
και πάντα δυναμικές αναρτήσεις..!

blackbedlam είπε...

Sfendoni,Έχεις περιθώριο να μου στείλεις mail αν μπορείς μέχρι τις 5 μετά φεύγουμε για κέντρο.
Αν θες μπορεί να βρεθούμε δεν θα ήταν άσκημα, τι λες;

blackbedlam είπε...

Anael καλή μου, αποφάσισες να "ξεσπιτωθείς" εσύ θα ξέρεις καλύτερα βέβαια.Ωστόσο να που μπορούμε να τα λέμε και διαφορετικά,μέχρι και ελπίζω σύντομα,ξανά και από τον δικό σου χώρο.
Πάντα δυναμικές αναρτήσεις, αλλά κυρίως με δυναμικές και αποφασιστικές διεκδικήσεις, γιατί τα περιθώρια στενεύουν.
Σε χαιρετώ και είναι χαρά μου που ξαναβρισκόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Πω πω, τι ωραίες συζητήσεις γίνονται εδώ πέρα !
Μου επιτρέπεται και μένα, σας παρακαλώ, μια μικρή παρουσία ;
Σας μιλώ από τον Έβρο, όπου είχαμε (η Λ.Σ.) διπλασιασμό ψήφων και ποσοστού στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη, τριπλασιασμό εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων στον καλλικρατικό δήμο Αλεξανδρούπολης, εκλογή για πρώτη φορά δημοτικών συμβούλων στο Σουφλί και στην Ορεστιάδα, διπλασιασμό των (για την Περιφέρεια) ψήφων στο ακριτικό νησί της Σαμοθράκης !

Χθες 15 του μήνα έγινε πολύ καλό συλλαλητήριο στην Αλεξανδρούπολη.
Γενικά άρχισε ένας ολόκληρος κόσμος να δείχνει την εμπιστοσύνη του στο ΚΚΕ και στην κάλπη !
Αν αυτό συνεχιστεί ...

Μια θερμή από καρδιάς Καλησπέρα !

blackbedlam είπε...

Φαρε καλώς όρισες στην πραγματικά ενδιαφέρουσα συντροφιά μας.Την αγωνία και τους προβληματισμούς μας εκφράζουμε.Επισημαίνουμε τις ανάγκες των καιρών και συμβάλουμε ελπίζω, με την γνώμη, την άποψή και τους προβληματισμούς μας, στην προσπάθεια συνειδητοποίησης των αναγκών της ιστορικής περιόδου που διανύουμε.Και πολλοί από εμάς, δεν περιοριζόμαστε στο να κλικάρουμε, αλλά συμμετέχουμε και σε οργανωμένους καθημερινούς αγώνες.
Θα σου πω την αλήθεια,έχοντας μπει και στο δικό σου σπιτικό και ξέροντας και τους δικούς προβληματισμούς και απόψεις,έκατσα και σου έγραψα ένα κοτζάμ "σεντόνι"μετά το μετάνιωσα,είπα βρε αδερφέ,όχι όλα από την πρώτη φορά,άσε και κάτι για μετά και έτσι περιορίζομαι σε αυτά να έχουμε να λέμε.
Σε χαιρετώ,να είσαι καλά και καλή δύναμη για τους αγώνες που μας περιμένουν.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Έχεις δίκιο ... όχι όλα με την πρώτη φορά !
Αύριο, άλλωστε, είναι η μέρα του Πολυτεχνείου, από τις συγκεντρώσεις που θα γίνουν - σε μας στις 17.00 - θα έχουμε πράγματα να πούμε.

Καλό βράδυ !

Albatrus είπε...

@ black bedlam

χάρηκα που σε γνώρισα ΄χθές στη συγκέντρωση :-))

koulpa είπε...

BB μου.. ήμουν παραζαλισμένος εχθές.. και κατάφερα σήμερα να σου απαντήσω.. δε κατάφερα να διαβάσω ως το τέλος το ποστ της ντρουσίλας.. και βλέπω ότι ξανα ποσταρε.. :):)
..το συναίσθημα με φέρνει κοντά σε αυτά που λές.. αλλά έρχεται η λογική και με αποσυντονίζει.. αυτός ο λαός 30 χρόνια τωρα τους χειροκροτεί.. τους έχει φτιάξει.. και τον έχουν φτιάξει.. κάπου δε το θεωρώ και δίκαιο αυτός ο λαός να τη βγάλει καθαρή.. δεν είμαι στις μεγάλες μου καλοσύνες όπως καταλαβαίνεις.. το ότι κάποιοι από εμάς δεν τους δόσαμε την εμπιστοσύνη μας.. και δε μπήκαμε στο παιχνίδι.. δε λέει κάτι.. πληρώνουμε κι εμείς τις επιλογές μας.. στο κάτω κάτω αυτό είναι το νόημα της δημοκρατίας.. :):)
το γιατί δεν βλέπω λύση.. το έχει περιγράψει και τεκμηριώσει πολύ επιτυχιμένα η φυσικένια σε σχόλιο προηγούμενου ποστ σου.. :):)
αυτά για την ώρα την καληνύχτα μου :):)

blackbedlam είπε...

Αlbatrus και για μένα ήταν χαρά που βρεθήκαμε.
Να είσαι καλά και πάντα δυναμικά και αποφασιστικά.

blackbedlam είπε...

Culpa καλώς τον καλώς τον.Κοίτα τώρα να δεις, μου λες με λίγα λόγια ότι δεν γίνεται τίποτα. Το ανθρώπινο γένος, είναι καταδικασμένο,όπως τα ζώα στα τσίρκο,που τα εκπαιδεύουν και εκείνα υπακούουν στις εντολές του εκπαιδευτή παιδευτή, αφέντη τους.
Είμαι επίσης πολύ θυμωμένη, περισσότερο όμως θυμωμένη είμαι, με όλους εμάς που υποτίθεται ότι καταλαβαίνουμε, κατανοούμε και επιδιώκουμε την ανατροπή της κατάστασης. Κατανοούμε την ανάγκη να βρεθούμε με όλους τους άλλους που δεν καταλαβαίνουν,που δεν μπορούν να σκεφτούν σωστά, και προς την κατεύθυνση της εξυπηρέτησης των συμφερόντων τους και δεν κάνουμε τίποτα για να αναλάβουμε και εμείς με την σειρά μας τις ευθύνες μας για αυτό το γεγονός.Γαμώτο από ποιον δηλαδή περιμένουμε,τα δικά μας συμφέροντα διακυβεύονται, τη δική μας ζωή παίζουν στα ζάρια.
Ας αφήσουμε στην πάντα αυτούς που δεν καταλαβαίνουν,εμείς δεν πρέπει κάτι να κάνουμε ώστε να καταλάβουν;Είναι αρκετό να γκρινιάζουμε να μιζεριάζουμε και να λέμε πάντα ότι φταίνε οι άλλοι που δεν καταλαβαίνουν;Να τους λούζουμε πατόκορφα για την μαλακία που τους δέρνει,για το ότι είναι συμβιβασμένοι,τι κάνουμε για να καταλάβουν δηλαδή;
Με τι είναι συμβιβασμένοι δηλαδή,με τον Μεσαίωνα που τους επιβάλλεται;
Πες μου Coulpa είμαστε μπρος στον γκρεμό, μπροστά σε έναν εφιαλτικό κόσμο,τι προτείνεις παραδινόμαστε αμαχητί;

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Καλησπέρα Black!

Πως πάμε; Τουλάχιστον χθες πιστεύω πως όλοι μας πήραμε ένα μήνυμα χαράς και ελπίδας!

Και ας ελπίσουμε να υπάρξει συνέχεια και αντίδραση στην αστυνομική αυθαιρεσία.

Για αυτό που μου αφησες θα συμφωνήσουμε απόλυτα αλλά το ζήτημα είναι ότι ακόμη και σήμερα τη Χούντα που εσείς ζήσατε, τη βλέπουμε να διαιωνίζεται. Απλα δε παίρνουν και πολύ δημοσιοτητα οι βασανισμοί!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας !
Ποιο είναι σήμερα το αισιόδοξο (μέσα στην κατά τα άλλα μαυρίλα που φαίνεται παντού γύρω μας);

Ότι πλέον "οι από πάνω" ΔΕΝ μπορούν ...

Μένει "οι από κάτω" να βρουμε τα βήματά μας, να συναντηθούμε, να οργανωθούμε, να αντιδράσουμε, να πάρουμε την εξουσία !
Μπορεί να γίνουν όλα αυτά ;
Η γνώμη μου είναι: ΝΑΙ !

Σιγά σιγά ;
Μάλιστα !
Βασανιστικά ;
Προφανώς !
Με ιδρώτα και αίμα ;
Μάλλον ...

ΟΜΩΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ !
Τα "σημάδια" είναι πολύ ενθαρρυντικά !

blackbedlam είπε...

Πειρατές καλησπέρα σας.
Η εξουσία, ο αυταρχισμός, το κεφάλαιο, τα συμφέροντα,έχουν πολλές μάσκες,ξέρουν και μασκαρεύονται.Ντύθηκαν τον μανδύα της δημοκρατίας,έστω της αστικής δημοκρατίας.Δικτατορία είναι αυτή παιδιά, δικτατορία και μάλιστα σκληρή. Όταν παραφράζεται η "λαϊκή θέληση",όταν η ετυμηγορία του "κυρίαρχου λαού", μεταφράζεται κατά το δοκούν κατά τα συμφέροντά τους...Για να το σκεφτούμε λίγο,ο Καμίνης εκλέχθηκε με το 15,81% του εκλογικού σώματος.Αν αυτό δεν είναι κατάλυση της δημοκρατίας τότε πιο είναι;

Και είδατε,το γράφω στο κείμενο,πως διάβολο το ερμήνευσε τόσο ο ΓΑΠ,όσο και ο Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ.Ο ένας ερμήνευσε την ουσιαστικά εκλογική του ήττα,σαν επιβεβαίωση των πολιτικών επιλογών του και των φασιστικών τους μεθόδων και ο Δασκαλόπουλος είπε:
[..] ο λαός ανέλαβε στην κάλπη τις ευθύνες του[..] Τέτοιο φτύσιμο....
Καταστρατήγηση των άρθρων του συντάγματος ουσιαστικά, αν πάρουμε υπ΄όψην και αυτό που είχε δηλώσει πριν τις εκλογές ο ΓΑΠ.
Θα προσφύγω στην λαϊκή ετυμηγορία, αν τα αποτελέσματα είναι τέτοια, που θα δείχνουν ότι ο λαός θέτει σε αμφισβήτηση τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνησή μου και εγώ.Ε,αυτή είναι κοινοβουλευτική δικτατορία.

blackbedlam είπε...

Γεια σου και σένα φάρε,μας αρέσει η αισιοδοξία σου και δεν έχουμε παρά να την υιοθετήσουμε, συμβάλλοντας στις ανάγκες και στις προϋποθέσεις που χρειάζονται, για την επίτευξη του στόχου.Προϋπόθεση είναι η οργάνωση και κυρίως η συμπόρευση με όλες τις αριστερές δυνάμεις.Πρόσεξε συμπόρευση λέω, δεν λέω συνεργασία,και στους κοινούς δρόμους, στους κοινούς αγώνες,με συνέπεια και αποφασιστικότητα απαιτείται να πείσουμε και εμπνεύσουμε και να προχωρήσουν σε συμμαχίες οι αντιιμπεριαλιστικές αντιμονοπωλιακές, δυνάμεις της αριστεράς, στην βάση των κοινών στόχων και των αναγκών της ιστορίας.
Καλό σου βράδυ.

koulpa είπε...

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ.. ασχέτως της λογικής.. εγώ δε παραδίδομαι.. και στην πράξη έχω απεμπλακεί ως ενα σημείο.. κι απο το χρήμα κι απο τη δουλοπρέπεια του συστήματος.. αλλά είμαι μόνος και εκπαιδευμένος.. :):)
ΑΛΛΑ όλοι αυτοί που διαμαρτήρονται κάθε μέρα.. γιατί δεν εκμεταλεύονται την δημοκρατία;.. κι εγώ μαζί τους θα πάω.. γιατί δε φτιάχνονται ομάδες αντίδρασης.. χωρίς κοματικές εξαρτήσεις και θεωρητικές καθαρώτες.. να διεκδικήσουν να αλλάξουν αυτά που νομίζουν ότι πρέπει να αλλαχθούν;.. γιατί κάθε προσπάθεια που δεν έχει κάληψη οικονομική θεωρητική και κοματική θεωρήται έως και γραφική;.. :):)
έχω μεγαλώσει.. και βλέπω δουλειές μου πριν από 20-30 χρόνια.. που τώρα ξέρω ότι δε γίνονται.. αλλά τότε ήμουν μικρός.. δεν ήξερα ότι δε γίνονται.. και τις έκανα.. κάπως.. έτσι όσο και αν η λογικη μου λέει ότι κάτι δε γίνεται.. δε με προβληματίζει.. :):)
αντε να μαζευτουμε να κάνουμε κόμα που έλεγε το παλιό ανέκδοτο.. 2 έλληνες παιζουν τάβλι.. 3 πρέφα.. 4 πόκα.. και 5 κάνουν ένα κομα.. :):)
την καληνύχτα μου :):)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...