Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση της Επιτροπής δημόσιου προσυνεδριακού Διαλόγου του ΚΚΕ

Στην πρώτη σελίδα του Κυριακάτικου ριζοσπάστη γράφει:
19ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
Κόμμα ισχυρό για κοινωνική
και πολιτική ανατροπή.

Σήμερα σε ειδικό ένθετο στον "Ριζοσπάστη" δίνονται στη δημοσιότητα οι Θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής,καθώς και οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο Δημόσιο Προσυνεδριακό διάλογο.

*Η ΚΕ του ΚΚΕ παραδίδει στην δημοσιότητα τις Θέσεις για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ,οι οποίες αποτελούνται από τρία μέρη.
Τον απολογισμό δράσης του Κόμματος από το 18ο Συνέδριο,την εκτίμηση της ΚΕ που εκλέχθηκε στο 18ο Συνέδριο και τα πολιτικά καθήκοντα του Κόμματος έως το επόμενο 20ο Συνέδριο,το προσχέδιο Προγράμματος του ΚΚΕ και το σχέδιο Καταστατικού.
*Η ΚΕ καλεί τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ να μελετήσουν το κείμενο των Θέσεων, να συμβάλουν στη βελτίωσή τους με προβληματισμό προτάσεις,υποδείξεις,ώστε τα τελικά ντοκουμέντα να αποτελέσουν καρπό συλλογικής διαδικασίας, να αποκρυσταλλώσουν την πλούσια πείρα που συγκεντρώσαμε τα τελευταία χρόνια.
*Ο προσυνεδριακός διάλογος συμπεριλαμβάνει και τη συζήτηση των Θέσεων, με σκοπό τη συγκέντρωση γνωμών και παρατηρήσεων από τους φίλους, οπαδούς του Κόμματος,από κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια που - ανεξάρτητα από τις ιδιαίτερες απόψεις- κατανοεί της αναγκαιότητα για ισχυρό και με επιστημονικά επεξεργασμένες θέσεις ΚΚΕ για την επιθετική λαϊκή δράση για κοινωνική και πολιτική ανατροπή.

Η επιτροπή δημόσιου Προσυνεδριακού Διαλόγου ανακοινώνει:
Απευθυνόμενη στα μέλη τους φίλους τους συμπορευόμενους με το Κόμμα και την ΚΝΕ και σε όλους όσους εκτιμούν το ρόλο του ΚΚΕ και θέλουν να πάρουν μέρος στον δημόσιο  προσυνεδριακό διάλογο  με γραπτό κείμενο στον Ριζοσπάστη ή στην ΚΟΜΕΠ για τις θέσεις, ενημερώνει για τις εξής προϋποθέσεις συμμετοχής:

1. Ο διάλογος αφορά τις θέσεις (Απολογισμός,καθήκοντα, σχέδιο προγράμματος) και το σχέδιο καταστατικού  που προτείνει το ΚΚΕ.
Τα κείμενα θα δημοσιευθούν στον Ριζοσπάστη και την ΚΟΜΕΠ

2. Η Επιτροπή διαλόγου θα παραλαμβάνει κείμενα για τις θέσεις και το Καταστατικό για δημοσίευση μέχρι 15 Μάρτη 2013.
Επίσης θα παραλαμβάνει κείμενα μόνο για τις Θέσεις για δημοσίευση στην ΚΟΜΕΠ μέχρι 15 Φλεβάρη 2013.

3.Καθένας που θέλει να συμβάλει στο διάλογο, μπορεί να στείλει ένα σημείωμα για τις Θέσεις, εναλλακτικά για δημοσίευση στον "Ριζοσπάστη",στην ΚΟΜΕΠ και ένα κείμενο για το Καταστατικό μόνο στον "Ριζοσπάστη"
Ανώτατο όριο έκτασης κειμένου για τις Θέσεις στον "Ριζοσπάστη", είναι οι χίλιες (1000) λέξεις (περιλαμβάνονται και τα άρθρα) ή για την ΚΟΜΕΠ μέχρι δύο χιλιάδες (2000) λέξεις.
Ανώτατο όριο έκτασης κειμένου για το Καταστατικό για δημοσίευση στον Ριζοσπάστη μέχρι 500 λέξεις.

4. Κάθε κείμενο πρέπει να έχει απαραίτητα όλα τα παρακάτω στοιχεία του συγγραφέα:
Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, κομματική ή κνίτικη οργάνωση που ανήκει.
Τα στοιχεία αυτά είναι προϋπόθεση για τη δημοσίευση κειμένου .
Αποκλείονται από τη δημοσίευση κείμενα που είναι εκτός των θεμάτων διαλόγου,με αναφορές σε πρόσωπα και υβριστικούς χαρακτηρισμούς, εχθρικά  προς την ιδεολογία και το χαρακτήρα του ΚΚΕ.
Σημειώματα που τυχόν έρθουν στην επιτροπή είτε εκπρόθεσμα είτε ξεπερνούν την έκταση που έχει προσδιοριστεί, δε θα δημοσιευτούν, θα τεθούν όμως υπόψη των αντιπροσώπων του 19ου Συνεδρίου.

*Τα κείμενα μπορούν να στέλνονται:
 α) Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση :
dialogos 19@kke.gr, με την ένδειξη "Για την επιτροπή Δημόσιου Διαλόγου"

β) Ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:
Κεντρική Επιτροπή ΚΚΕ,Λεωφόρος Ηρακλείου 145 Τ.Κ. 14231 και να έχουν την ένδειξη:
"Για την Επιτροπή Δημόσιου Διαλόγου"

γ) Μέσω των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ.
Στις περιπτώσεις αποστολής ταχυδρομικώς ή μέσω Οργανώσεων, παρακαλούμε τους συμμετέχοντες στο Διάλογο, όσους έχουν τη δυνατότητα,Να διευκολύνουν τη δουλειά της Επιτροπής στέλνοντας το κείμενο σε ηλεκτρονική μορφή.

 Οι συμμετέχοντες στο διάλογο μπορούν να απευθύνονται στην Επιτροπή Δημοσίου Διαλόγου στο  τηλέφωνο επικοινωνίας :  219.2592425

Η Επιτροπή Δημοσίου Διαλόγου της ΚΕ του ΚΚΕ.
3 σχόλια:

faros είπε...

Αρχίζειη δουλειά.

Πολύ δουλειά !

Πρέπει να πάρουμε μέρος ΟΛΟΙ !

akrat είπε...

εύχομαι καλή σας επιτυχία

pavlosk είπε...

Καλό διάλογο σφοι! Ελπίζω να συζητήσετε με ουσιαστικό και γόνιμο τρόπο τα θέματα/προβλήματα του κινήματος και να καταλήξετε σε προωθητικές για την πάλη του λαού αποφάσεις...

Υ.Γ. ΒΒ, κοίτα και κάνα μαιλ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...